Povežite se sa nama

Društvo

REAGOVANJE “Nikšić i na papiru pretvoren u srpsku provinciju”

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Ono što je ilegalno rađeno tokom predizbornog perioda u Nikšiću sada je i formalizovano, saopštio je Evropski tim za Nikšić

Oni su reagovali na informacije lokalne samouprave da će Srbija finansirati više projekata u Opštini Nikšić, u vrijednosti od dva miliona eura.

“Umjesto sredstava iz crnih fondova kojima su kupovani glasovi i aktivisti SNS koji su vršili pritisak na birače, ovog puta i zvanično od čelnika lokalne samouprave imamo potvrdu da im Aleksandar Vučić uplaćuje finansijska sredstva. To je samo još jedan pokazatelj ko stoji iza nove vlasti u Crnoj Gori, a što sada sasvim transparentno pokazuje i zvanični Beograd”, navode iz Evropskog tima za Nikšić.

Posebno, kako su kazali, čestitaju “Demokratskoj Crnoj Gori i Građanskom pokretu URA na podršci Aleksandra Vučića, uzevši u obzir da su oni ravnopravni partneri u nikšićkoj vlasti”.

“Nikšić je sada i na papiru pretvoren u srpsku provinciju, a njihov udio u tome je od izuzetnog značaja. Razumijemo – problem je građanska opozicija, oni koji teže tim vrijednostima su ‘teroristi’ i ‘pećinski nacionalisti’, pa su, shodno tome, aranžmani sa Vučićem poželjno utočište. Čestitamo i Vladi Crne Gore – ‘Evropa sad’ je već dala takve rezultate da, umjesto njih, lokalnim upravama u realizaciji projekata pomažu centri moći iz susjedstva. Sigurni smo da ni oni u tome ne vide ništa sporno, jer su i sami u vazalskom položaju”, navode iz kluba odbornika Evropski tim za Nikšić.

Kažu da niko ne može biti nezadovoljan činjenicom da će Nikšić imati dva miliona eura više u budžetu, ali da je pitanje “kakva je pozadina ovog ‘novogodišnjeg poklona’ kupljenog novcem poreskih obveznika Srbije, bez njihovog znanja?!”

“Da li je to Aleksandar Vučić uplatio akontaciju, kako bi po završetku preuzetih obaveza ‘legao’ i ostatak”, pitaju iz kluba odbornika “Evropski tim za Nikšić”.

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
1 Komentar
Prijava
Notifikacija
guest
1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
RIR
RIR
26.12.2021. 17:20

Ovo da je druga Vlada /da nije izdajnička / sramno bi bilo i za nju !
a za “šubaru “ neznavenog četnika nije ni čudo da je i obradovan zlim parama !
SRAMNO ! za časnu i dostojanstvenu CG -nikad neponovilo se ovako nešto !
dokle ovi klerofašisti !

Sponzor

Najčitanije