Connect with us

Crna Hronika

TUČA I PUCNJAVA U PODGORICI: Policija traga za osumnjičenima

Published

on

U Bulevaru Svetog Petra Cetinjskog u Podgorici nakon tuče dvije osobe upotrijebljeno je i vatreno oružje. Policija traga za Dejanom Lakušićem (51) koji se sumnjiči da nakon tuče sa Stefanom Aleksićem (30) ispalio jedan hitac iz pištolja, i tom prilikom na sreću nije bilo povrijeđenih.

“Naime, danas oko 12.30 časova Dežurna služba Centra bezbjednosti Podgorica obaviještena je anonimno da je u Bulevaru Svetog Petra Cetinjskog kod jednog ugostiteljskog objekta došlo do fizičkog sukoba između dvije osobe kao i do upotrebe vatrenog oružja, nakon čega su se te osobe pobjegle sa lica mjesta”, saopštila je Uprava policije.

Nakon toga policija je obavila uviđaj.

“Prilikom uviđaja otkriveno je da je projektil oštetio jedno vozilo i pronađena je pištoljska čaura”, kažu u Upravi policije.

U prostorije Centra bezbjednosti Podgorica danas 13.50 časova došao je Stefan Aleksić koji je kazao da ga je najprije fizički napao Dejan Lakušić.

Aleksić je ui policiji kazao da ga je Lakušić pištoljem udarao u predjelu glave, nakon čega je iz pištolja ispalio jedan projektil pored njega.

“Službenici Centra bezbjednosti Podgorica preduzimaju operativne mjere i aktivnosti u cilju lociranja Dejana Lakušića. U toku su policijsko – tužilačke aktivnosti”, saopštili su iz Uprave policije.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije