Connect with us

Vijesti

ABAZOVIĆ: Iza svake Đukanoviće priče o patriotizmu se kriju tajni računi

Published

on

Da je Milu Đukanoviću stalo do ugleda Crne Gore odstupio bi sa funkcije istog trena, kazao je vicepremijer Dritan Abazović komentarišući današnje navode MANS-a da je šef države osnovao trastove i kompanije na ofšor destinacijama.

– Iza svake njegove priče o “patriotizmu” kriju se tajni računi. Čestitam kolegama iz MANS-a i međunarodnim istraživačima. Policija je spremna za istragu, za tužilaštvo procijenite sami – naveo je Abazović na Tviteru.

1 Comment

1 Komentar

  1. Walter

    05.10.2021. at 10:22

    Đukanović je registrovao firmu dok nije bio na vlasti,isto tako nije otvorio račun,što znači da nije bilo prometa preko te firme i trusta.Ova vlast kaže “Mi smo pošteni” a “Oni su lopovi” i to je sve što će ostati posle i ove MANS afere.Ovo nije borba protiv Đukanovića ,ovo je borba za :za milione tona boksita ,za milione tona cinka ,za milione tona uglja koji treba evropskim rekonstruisanim elektranama,za ko zna koliko nafte,za elektranu Komarnica,za elektrane na Morači,za Veliku Plažu,za Solanu i tako redom.Evropi ne odgovara da mala zemlja i da mali broj stanovnika bude enormno bogat sa ovolikim bogatstvom.Zato smeta istinska CG.Međutim i USA smeta narušavanje sistema bezbjednosti i poslednje što će dozvoliti je da Crna Gora -kapija Balkana bude dio nekog drugog svijeta.Evropa je sve više zavisna od Sibira,Crna Gora sve više nezavisna od balkanske ludnice i to je ono zbog čega smeta harizmatičan Predsjednik i na prvom mjestu smeta svijest građana o DRŽAVNOM INTERESU Crne Gore. Rekonstruisana ili nerekonstruisana vlada pokazala je da Crnoj Gori trebaju domaćini a ne “experti” upitnih biografija,da Crnoj Gori trebaju institucije sudstva i tužilašta uređene po ustavu a ne “prijeki sudovi”. Vrijeme takvih sudova je prošlo.Ma šta radili da ga otjeraju-Đukanović je riješen da ostane u Crnoj Gori a to ih najviše plaši.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije