Povežite se sa nama

Vijesti

Bečić: Mnogo dobrih vijesti čeka majke, penzionere…

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Predsjednik Skupštine je istakao da je rijetkost da svi poslanici postignu stoprocentnu saglasnost o usvajaju Deklaracije u kojoj je pohvaljeno jačanje kontrolne i nadzorne uloge Skupštine Crne Gore

Predsjednik Skupštine Aleksa Bečić kazao je da su preporuke Deklaracije koje je danas usvojio Parlamentarni odbor EU i Crne Gore da se u crnogorskom parlamentu razmotre zaostale inicijative i predlozi zakona.

Istakao je da će više desetina zakona biti na narednoj sjednici Skupštine sredinom decembra.

“Mnogo dobrih vijesti čeka majke, penzionere…”, rekao je Bečić na konferenciji za novinare u Skupštini nakon sjednice POSP-a.

Istakao je da je rijetkost da svi poslanici postignu stoprocentnu saglasnost o usvajaju Deklaracije u kojoj je pohvaljeno jačanje kontrolne i nadzorne uloge Skupštine Crne Gore.

On je nakon sastanka Parlamentarnog odbora Evropske unije i Crne Gore za stabilizaciju i pridruzivanje (POSP) rekao da je pohvaljena i transparentnost Parlamenta i poboljšanje ušešća žena i manjinskih partija.

Istakao je da je pohvaljen i niz projekata Skupštine,te da je zadovoljan priznanjima koje su dobili.

“Pozdravljena je usklađenost naše spoljne politike sa politikom EU, kao i trendovi oporavka ekonomije nakon uspješne turističke sezone”, rekao je Bečić.

Bečić je kazao da će sjednica o izglasavanju nepovjerenja Vladi biti na narednoj sjednici Parlamenta ako se usaglase sa šefovima poslaničkih klubova.

Istakao je da apeluje da se članovi DIK-a izaberu u okviru redovne sjednice koja se nastavlja naredne sedmice.

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Klikni za komentar
Prijava
Notifikacija
guest
0 Komentara
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
Sponzor

Najčitanije