Povežite se sa nama

Vijesti

DOK GA NE OSLOBODE: Cetinjani blokirali kružni tok u znak protesta zbog hapšenja Kaluđerovića

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Nekoliko stotina građana Cetinja blokiralo je kružni tok na ulazu u grad, čime iskazuju protest zbog hapšenja Nena Kaluđerovića sa Cetinja, koji je jutros uhapšen pod optužbom za terorizam.

-Gospodo teroristi i gospođe teroristkinje. Dosta je nepravde. Uhapšen je samo jedan od nas. Je li samo Neno terorista ili smo svi mi?. Ajde da narpavimo nešto da pokažemo da smo svi jednako teroristi kao što smo bili 4. i 5. septembra. Crna Gora je puna terorista, a ne samo Cetinje. Ako na prvo hapšenje Crna Gora ćuti, kada sva Crna Gora bude vezana, nema toga ko će dići glas. Na to nemamo pravo zbog našeg brata ni zbog nas ni zbog predaka i potomaka. Ako smo bili spremni da nam prospu sopstvenu krv 4. i 5. septembra, može li onda danas da nam smeta kiša- kazao je jedan od okupljenih građana Predrag Vušurović koji je pozvao da se mirno i organizovano pođe na kružni tok na ulazu u Cetinje.

Podsjećamo, Neno Kaluđerović, kojeg je specijalni policijski tim jutros uhapsio u jednom kafiću na Balšića pazaru na Cetinju, sproveden je odmah u Podgoricu i u “limenci”, nekadašnjem sjedištu Centra bezbjednosti Podgorica, čeka da bude sproveden specijalnom tužiocu, zbog sumnje da je bio jedan od organizatora građanskih protesta u Prijestonici početkom septembra, koje vlast pokušava da predstavi kao pokušaj državnog udara i teroristički čin.

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
1 Komentar
Prijava
Notifikacija
guest
1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
vjecna moja
vjecna moja
07.10.2021. 14:27

SRAMNO,
kako terorista goloruk a policija naružana do zuba ,on ugrozio koga !?
Nasilnici su izašli iz hilikoptera i teroristi smjesteni u Nas Manastir –To su teroristi –doci ce dan kad će odgovarati…
SRAMNA VLADA CG /srbijanska /
ANTICRNOGORSKA !sloboda za N.Kaludjerovica !!!!

Sponzor

Najčitanije