Povežite se sa nama

Vijesti

Društvene mreže: “Ako ”metar Cuca ne bi mijenjao ni za šta”, zašto Zdravko Krivokapić ne učestvuje na cetinjskim izborima već podršku traži u Mojkovcu?!

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Ako je već ‘’200postotni Crnogorac’’, kako je znao da izjavi odmah poslije pobjede 30. avgusta, zašto je izbjegao izbore u Prijestonici? To je pitanje koje se sve češće postavlja na društvenim mrežama u susret izborima na Cetinju.

Zdravko Krivokapić je znao na početku svog obraćanja na martovskom premijerskom satu, da pozdravlja „divne Cetinjane“ i „čestiti i časni Liberalni savez Crne Gore (LSCG) koji je predvodio rodonačelnik Slavko Perović“, pa se postavlja pitanje zašto je ovaj Katunjanin na mjestu premijera, odustao od učešća na cetinjskim izborima, ali je odlučio da se pojavi na izborima u srpskom Mojkovcu?

Za razliku od lokalnih izbora u Nikšiću na kojima je pokret premijera Krivokapića ”Ne damo Nikšić” bio ”sakriven” na listi oko Demokrata, ovoga puta je pred lokalne izbore u Mojkovcu predata izborna lista ”Ne damo Mojkovac”, koja će samostalno nastupiti na izborima.

Takođe, postavlja se pitanje koji je razlog ovakvog Krivokapićevog ponašanja? I kome on u Mojkovcu zapravo konkuriše? Čije biračko tijelo želi? Ne izostaju ni pitanja zašto nije podržao neku od lokalnih izbornih lista, čije su ga političke matice i centrale na parlamentarnim izborima prošle godine dovele u premijersku fotelju?

“Neka se ne brine za Brda i Mojkovac, nego neka ostvari podršku u svojoj nahiji i na Cetinju na koje se toliko poziva”, neke su od lokalnih reakcija na društvenim mrežama.

Ima i mišljenja da je samostalan nastup u Mojkovcu otvoren pokušaj rasipanja biračkog tijela koalicije DF i SNP, čime se samo pomaže i ide na ruku listi DPS u Mojkovcu. Premijer tajno podržava svoju listu i čini sve sa pozicije šefa izvršne vlasti da napravi što bolji rezultat, ponavljajući DPS praksu koja je decenijama unazad zloupotrebljavala državne resurse u političke svrhe.

Ipak, izvještaji sa terena govore da Krivokapićeva lista neće imati podršku od biračkog tijela koalicije “Za budućnost Mojkovca”, imajući u vidu odnose između DF i SNP na jednoj i premijera na drugoj strani. A da je shodno politici na državnom nivou, logičnije da podršku traži od birača koji su bliski drugim izbornim listama u ovom gradu.

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Klikni za komentar
Prijava
Notifikacija
guest
0 Komentara
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
Sponzor

Najčitanije