Connect with us

Vijesti

GRUPA GRAĐANA CETINJA: Gori od smrada jučerašnjih suzavaca jeste smrad cetinjskih Uraša i Demokrata

Published

on

Grupa građana Cetinja obratila se javnosti povodom događaja prethodna dva dana u Prijestonici.

Saopštenje prenosimo integralno:

Mi, građani Cetinja, zahvaljujemo svima prjateljima iz ostalih crnogorskih gradova koji su došli da nam pomognu u mirnome i dostojanstvenome otporu fašistima i domaćima izdajnicima koji su mislili da će bez otpora i pompezno okupacionu krunu Srbije unijet u Cetinjski manastir!

Hvala vam što na pendreke, suzavce, metke, šok bombe i na pritiske nijeste odgovorili onako kako je vlast očekivala! Hvala što smo pokazali da nijesmo teroristi no građani i patriote!

Cetinje se i jutros guši od jučerašnjih suzavaca. Ali gori od toga smrada jeste smrad cetinjskih Uraša i Demokrata, koji ćute dok kudravi vođa sprovodi torturu nad njihovim rođacima, kumovima, prijateljima i komšijama, a i nad njihovim roditeljima!

Ti lađari što za Vučićev račun prevode izgubljene duše u Srpski svet više ne zaslužuju ni ruku ni pozdrav ni od koga kome je na srcu slobodarska i antifašistička Crna Gora!

Pozivamo svakoga građanina da prema cetinjskim Urašima i Demokratama zauzme stav koji se zauzima prema onome što se ne dira no zaobilazi!

Bojkot i ignorancija jedino su što ta mizerija od danas zaslužuje od svojih sugrađana, “da ih narod po prstu kažuje”!

Našu osobitu zahvalnost, počast i poštovanje zaslužuje Zrnožito, koje je bez straha od posljedica tri svoja šlepera stavilo na uslugu mirno okupljenim građanima, a koje je vlast brutalno uništila bagerima.

Našu zahvalnost zaslužuju oni Cetinjani koji su građanima besplatno pružili sendviče, sokove i vodu. Imena im ne pominjemo da ih ne izlažemo dodatnoj represiji revanšista na vlasti.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije