Connect with us

Vijesti

KNEŽEVIĆ POZVAO KONJEVIĆA: Kaži sve što znaš o mome i Mandićevom prisluškivanju, izgleda da nas prisluškuje Vlada koju smo glasali

Published

on

Jedan od lidera Demokratskog fronta Milan Knežević pozvao je lidera SDP-a Raška Konjevića da sva saznanja o tome da se on i Andrija Mandić nalaze na mjerama tajnog nadzora zbog ekstremizma podijeli na Odboru za bezbjednost ali i nadležnim organima.

“Lično nemam dilemu da se Andrija Mandić i ja nalazimo na MTN još od 2015. godine, ali sam očekivao da će te mjere biti ukinute nakon što je izabrana Vlada Zdravka Krivokapića, a da će na mjere biti stavljeni Milo Đukanović, Vesko Veljović, Zoran Lazović i mnogi drugi za koje postoji opravdana sumnja. Ovako ispada da nas prisluškuje Vlada koju smo predložili i izglasali, vjerovatno iz razloga da se previše ne opustimo i isključivo za naše dobro”, rekao je Knežević u izjavi za Borbu.

Ova situacija, koliko god apsurdno izgledala, je jedna od najbanalnijih stvari koje su se dešavale u Crnoj Gori minulih godina.

“Prema zakonu, nas mogu prisluškivati ANB, Uprava policije i VOA, ali na jasno definisani rok, i da nakon što prestanu mjere, moraju nas obavijestiti. Jasno je da naše prisluškivanje predstavlja brutalno kršenje Ustavom zagarantovanih prava i sloboda, i zato s nestrpljenjem čekam sjednicu zatvorenu sjednicu Odbora za bezbjednost i odbranu kako bih dobio informacije od Raška Konjevića ko i dalje prisluškuje Andriju Mandića i mene”, poručio je Knežević.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije