Connect with us

Vijesti

MARTINOVIĆ: “URA da prepusti fotelje nestranačkim kandidatima”

Published

on

Predlažem da GP URA prepusti nestranačkim kandidatima fotelje u Vladi, kako bi imali ekspertsku i nestranačku Vladu, jer ova sada niti je nestranačka, niti ekspertska, poručio je poslanik i potpredsjednik Demokrata Vladimir Martinović

Podsjetimo, poslanik Građanskog pokreta URA Miloš Konatar poručio je da poslanički klub “Crno na bijelo” i GP URA ostaju pri principijelnom stavu da je rekonstrukcija Vlade Crne Gore moguća samo uz poštovanje ekspertsko nestranačnog modela.

“S obzirom na to da Konataru nije sporno da kandidat DF-a Nikola Bulatović bude 1 od 11 članova Tužilačkog savjeta, predlažem da ga URA pozove u Vladu kako bi bio 1 od 14 članova Vlade. I imamo nezavisan Tužilački savjet”, napisao je Martinović u reagovanju na Tviteru.

Predlaže da URA prepusti nestranačkim kandidatima fotelje u Vladi, kako bi imali ekspertsku i nestranačku Vladu, jer, kako navodi, ova sada niti je nestranačka, niti ekspertska.

“U suprotnom, Konatar je priču o foteljama vjerovatno adresirao članovima Vlade i dijelu ‘nestranačkih’ potpredsjednika URA”, zaključio je Martinović.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije