Connect with us

Vijesti

MEDOJEVIĆ: Vlada DF-a će biti demokratska i procnogorska, nacizam Vijesti neće proći

Published

on

Vlasnici Vijesti, polazeći od svog poslušničkog i sluganskog mentaliteta, nikako ne mogu da prihvate da u politici postoje i slobodni ljudi koji služe svom narodu i svojoj državi, kazao je predsjednik Pokreta za promjene Nebojša Medojević.

On je rekao da je za vlasnike Vijesti nezamisliva Vlada sastavljena na osnovu slobodno izražene volje građana.

– Oni potcjenjuju i mrze sve birače koji ne glasaju za njih. Oni nacistički smatraju da su tri njihova poslanika važnija i bitnija od 38 poslanika. Iz toga se izvodi i njihov naci mentalitet. Deset puta je važniji birač URE, nego birači svih ostalih. Vlasnici Vijesti sebe smtraju višom rasom, koja jedina mora da vodi državu. Rasizam. Nacizam – rekao je Medojević.

On je istakao da će Vlada DF-a biti demokratska i procnogorska, te da nijedan građani, a posebno narod, neće biti diskriminisan i stigmatizovan.

– Odgovaraće samo građanima Crne Gore, a posebno onima koji su nam dali glas na izborima. Njima smo dužni da ispunimo obećanja data u kampanji. Nama su svi građani jednaki i ravnopravni. Mi ne tražimo ništa više od onoga što su nam građani dali na izborima. Mi smo, dakle demokrate, slobodni ljudi, patriote, Evropljani. Takve Vlade danas imaju sve demokratske i civilizovane zemlje svijeta. Poštovanje izborne volje građana je temelj demokratskih političkih sistema. Mi polažemo račune građanima Crne Gore, vlasnici Vijesti Sorošu i dubokoj državi – dodao je Medojević.

On je rekao da građani glasanjem na izborima odlučuju kakva će biti unutrašnja i spoljna politika Vlade.

– Prošle godine građani su glasali za promjene vlasti i promjene politike. Vlada je morala biti formirana na bazi izbornog rezultata, jer tako funkcioniše demokratija. Nažalost, uz pomoć nekih iz Crkve i tajkuna zavisnih od šverca, te nekih trećerazrednih sreskih špijuna, formirana je Kriva Vlada koja ne isporučuje biračima obećanja iz kampanje. Narod je prevaren, obmanut i zato je ova Vlada slaba, konfuzna, mlitava, kukavička, nesposobna i dezorjentisana. Ovako više ne ide – smatra Medojević.

Prema njegovim riječima, rna Gora treba svoju Vladu koja će odgovarati građanima i štititi njihove interese.

– A ne gomilu zgubidana kojima nedostatak svoga autoriteta pokušavaju da kompenzuju po ambasadama. Vlasnici Vijesti će morati da izaberu. Da li žele da njihova tri poslanika budu dio prve demokratske i procrnogorske Vlade ili da idemo na izbore, gdje će građani odlučiti da li će podržati DF ili novu verziju Pozitivne. Mi smo spremni jer smo sigurni da je naša politika sistemskih promjena, zabrana DPS-a i hapšenja lopova i švercera i unutar crnogorskog pomirenja, dominanta u odnosu na politiku služenja Sorošu i dubokoj državi i kolonizacije Crne Gore – zaključio je Medojević.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije