Povežite se sa nama

Vijesti

MOJKOVAC: Protiv Nikole Jovanović podnijeta prijava zbog pokušaja upada u prostorije gdje su bili članovi DPS-a

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Protiv funkcionera Demokratskog fronta, Nikole Jovanovića, podnijeta je prijava zbog pokušaja upada u prostorie gdje su se nalazili članovi Demokratske partije socijalista

Kako nezvanično saznaje portal Standard, njega su u tome spriječili aktivisti i simpatizeri DPS-a, koji Jovanoviću nisu dozvolili da priđe prostorijama.

Jovanović se trenutno nalazi u CB Mojkovac, gdje daje izjavu tim povodom.

Nikola Jovanović pušten iz policije: Ovim je DPS pokazao da su im ovo poslednje političke sekunde u Mojkovcu

Menadžer opštine Budva Nikola Jovanović pušten je iz mojkovačkog Centra bezbjednosti.

Jovanović je ovom prilikom pojasnio da je izborni štab koalicije Za budućnost Mojkovca dosta rano dobio informacije da se na terenu dešavaju razne nepravilnosti u vidu organizovanja neregularnih izbornih štabova u kojima se vrše krivična djela kupovine ličnih karata i uticaj na birače kao i da je određeni broj birača premješten iz opštine u opštinu i da se radi o biračima koji ne ispunjavaju rezidencijalni uslov i da ne bi trebalo da učestvuju na lokalnim izborima.

Podsjećamo, Jovanović je ranije danas priveden na saslušanje nakon što su aktivisti koalicije Za budućnost Mojkovca razotkrili ilegalne izborne štabove Demokratske partije socijalista za koju sumnjaju da su vršili krivična djela kupovine ličnih karata, uticaj na birače i tome slično.

“U svijetlu tih provjera danas smo u toku dana otišli na više lokacija gdje smo naišli na određene sumnjive aktivnosti koje smo kao odgovorni građani prijavili nadležnim organima odnosno policiji. Upravo se desilo ono što DPS radi godinama, a to je da zamjenom teza podnosi prijave protiv onih koji otkrivaju vršenje krivičnih djela i koji se bore da se ta krivična djela ne vrše. Ovim je DPS pokazao da otkucava poslednje političke sekunde u Mojkovcu i da koalicija Za budućnost Mojkovca sa koalicionim partnerima definitivno preuzima vlast u Mojkovcu.

Jovanović je naglasio da je već sad u Mojkovcu rekordna izlaznost i pozvao je Mojkovčane koji još nisu iskoristili svoje biračko pravo da to učine i da se upišu u izvjesnu izbornu pobjedu.

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Klikni za komentar
Prijava
Notifikacija
guest
0 Komentara
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
Sponzor

Najčitanije