Povežite se sa nama

Vijesti

Nove trzavice u Vladi: Krivokapić preko Brđanina, opet udara po Abazoviću

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Na predstavljaju kapitalnog budžeta i programa “Crna Gora odmah” premijer Zdravko Krivokapić je povodom eksploatacije šljunka iz rijeka, optužio je Upravu policije tvrdeći da njeni službenici namjerno po dva sata kasne sa izlaskom na teren nakon prijava.

Upitan zašto je to tako, premijer je odgovorio da to pitanje nije za njega, već za direktora policije.

-Pošaljete policiju, prijavite to, ona dva sata namjerno kasni. Zašto, pitajte direktora policije- rekao je Krivokapić na pres konferenciji.

On je rekao da je na Vladi raspravljano da se mora doći do zajedničkog odgovora.

-Do sada je bilo pojedinačno, ode inspektor pa se vrati ili ne smije da ode. Imate policiju koja kasni dva sata. Policiju na licu mjesta koja ne vidi da je tovar prošao. Imate drugu inspekciju koja ne smije da se pojavi tamo. Zašto o tome ne pričamo? To su teme koje više zaslužuju pažnju. Zašto se neko od nekoga plaši? Plašite se od lopova, kad je to bilo u Crnoj Gori?- upitao je Krivokapić.

On je istakao da svaka tri minuta jedan kamion “sa Bemaks tablicama” ide od šljunka do “mjesta odlaganja, da bi tako zavarao trag.”

-Preračunajte da taj jedan kamion košta 300 evra, pa će vam biti jasno o kakvoj se zloupotrebi radi. To je najveća zloupotreba prirodnih resursa u Crnoj Gori, mislim da šume još možda tu možemo gledati slično- rekao je Krivokapić.

“Rat” između Krivokapića i Abazovića koji tinja od ustoličenja Mitropolita Joanikija na Cetinju očito traje i dalje nesmanjenom žestinom. To potvrđuje i današnja izjava predsjednika Vlade kojom je opet indiretno poslao poruku Abazoviću koji očito pretenduje da u skorije vrijeme zamijeni Krivokapića na poziciji premijera.

Prema saznanjima BORBE, policija je prije ove akcije obavještavala nadležne organe, pa i samog premijera povodom situacije sa eksploatacijom šljunka ali da određene službe i inspekcije nisu htjele da rade svoj posao i pravovremeno reaguju.

Nesporazumi između Krivokapića sa jedne strane, i Abazovića koji rukovodi bezbjednosnim sektorom, sa druge strane, ostavljaju posljedice i na rad i sinhronizaciju nadležnih organa koji odgovornost za propuste stalno prebacuju jedni na druge.

 

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Klikni za komentar
Prijava
Notifikacija
guest
0 Komentara
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
Sponzor

Najčitanije