Povežite se sa nama

Vijesti

OBORIO SVE REKORDE: Bjelopoljac vozio sa skoro pet promila alkohola u krvi

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

U bjelopoljskom Sudu za prekršaje donijeto je nekoliko odluka o kažnjavanju. Zbog prekršaja Zakona o bezbjednosti saobraćaja na putevima – upravljanje vozilom pod dejstvom alkohola u organizmu u koncentraciji od 4,96 promila u krvi, sudija Andrijana Bulatović, je okrivljenom H.E. (40) iz Bijelog Polja, izrekla kaznu zatvora u trajanju od 50 dana, zaštitnu mjeru zabrane upravljanja motornim vozilom B kategorije u trajanju od šest mjeseci i tri kaznena boda.

Takođe, zbog prekršaja Zakona o bezbjednosti saobraćaja na putevima – odbijanje podvrgavanja ispitivanju prisustva alkohola u organizmu, sudija Ahmet Međedović je okrivljenoj B.B. (45) iz Bijelog Polja, izrekao novčanu kaznu u iznosu od 400 evra, zaštitnu mjeru zabrane upravljanja motornim vozilom B kategorije u trajanju od četiri mjeseca i tri kaznena boda.

Sudija Vukajlo Smolović je okrivljenom S.D.(21) iz Andrijevice, izrekao novčanu kaznu u iznosu od 400 evra, a okrivljenom G.A.(26) iz Gusinja 1.200 evra, dok je okrivljenom Č.M.(21) iz Berana, izrekao kaznu zatvora u trajanju od 15 dana.Prekršaji su iz Zakona o bezbjednosti saobraćaja.

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Klikni za komentar
Prijava
Notifikacija
guest
0 Komentara
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
Sponzor

Najčitanije