Povežite se sa nama

Vijesti

OVAKO SE POŠTUJE SUSJEDNA DRŽAVA: Milanović poručio da je crnogorski identitet neiskorjenjiv

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović govorio je na svečanosti povodom 30. godišnjice osnivanja Nacionalne zajednice Crnogoraca Hrvatske.

“Taj identitet je nešto toliko posebno, osobito, jedinstveno i neiskorjenjivo, da delikatno stanje u kojem se vaša država nalazi, a nalazi se, naprosto ni na koji način po meni ne ugrožava opstojnost jedne ideje i jednog puta, koji je neminovno nezaustavljivo evropski”, kazao je Milanović govoreći o Crnogorcima i crnogorskom identitetu.

Milanović je poručio da je Crnoj Gori mjesto u Evropskoj uniji, iako je napomenuo da nas EU, kako je rekao, trenutno ignoriše.

Govor je završio Njegošem i poručio “Da je vječna Crna Gora”.

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
2 0 komentara
Prijava
Notifikacija
guest
2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
Astro
Astro
22.12.2021. 12:05

Ne zalijećite se u zahvaljivanju. Milanović je ovako stimao i Bošnjake i BiH kad mu je to trebalo, a sad ih čereči. Uzdiže Crnu Goru jer treba da nas umiri da ne galamimo, dok čereče BiH. A kad završe sa BiH, prvi će u red stat da traži dio Boke, ne budite kratkovidi, osvrnite se oko sebe malo…

GRAĐANSKI
GRAĐANSKI
23.12.2021. 12:34
Repliciraj  Astro

Ako si već tako informisan, oli napravit jednu preciznu analizu onoga što nam Srbija-Beograd-Vučić misli? Pokušaj uključit i malo poštenja ako si pravi Srbalj ili falsifikovani, tačnije – Posrbica!

Sponzor

Najčitanije