Povežite se sa nama

Vijesti

PO STAROM: Kuma Milana Roćena i tajkuna DPS-a podržala Vlada Zdravka Krivokapića

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Vlada Zdravka Krivokapića je kandidovala projekat Izgradnje hotela „Liko Soho“ Bar, po kondo modelu poslovanja, na Listu razvojnih projekata u oblasti turizma, iako iza tog projekta stoji kum Milana Roćena i podržavalac DPS-a Rade Vujačić.

Krivokapiću i ministrima očigledno ne smeta da nastavljaju da favorizuju tajkune DPS-a, a ovo je još jedan dokaz izborne prevare građana koji su 30. avgusta prošle godine glasali za promjene. Umjesto promjena, Vlada Zdravka Krivokapića nastavlja da forsira zaslužne DPS finansijere i tajkune.

Pretragom na internetu lako je utvrditi da je Vujačić podržavalac DPS-a i Mila Đukanovića, a Demokrate iz Bara su nedavno saopštile i da je on u kumovskim odnosima sa Milanom Roćenom.

Sam Vujačić je prije par godina u jednom intervjuu nahvalio Mila Đukanovića i Vladu Duška Markovića.

“Poslovna klima je vrlo povoljna, vrlo interesantna, za šta su, bez sumnje, kao sto sam rekao, zaslužni Predsjednik Crne Gore i Vlada Crne Gore koji ulažu ogromne napore da uklone biznis barijere i da stvore povoljniju poslovnu klimu u Crnoj Gori, poručio je prije dvije godine Rade Vujačić.

Ovo je još jedan očiti primjer zašto je potrebna rekonstrukcija Vlade Crne Gore jer eksperti na čelu sa premijerom Zdravkom Krivokapićem nastavljaju da favorizuju DPS i njihove tajkune. Ko nastavi da se protivi rekonstrukciji i ulasku političara u Vladu, i na ovom primjeru se jasno vidi, nastavlja da podržava politiku DPS-a, a to narod nije glasao.

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Klikni za komentar
Prijava
Notifikacija
guest
0 Komentara
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
Sponzor

Najčitanije