Povežite se sa nama

Vijesti

Radunović: Od Vuksanović Stanković očekujem izvinjenje

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

„Silovane đevojke su razmažene mamine i tatine ćerke”, reče u Skupštini poslanica Vuksanović-Stanković da je izjavio Slaven Radunović…Reče, a ne trepnu. Da je to tačno, Slaven Radunović više ne bi među narod izlazio, napisao je šef poslaničkog kluba DF-a na svom Fejsbuk profilu.

Po Radunovićevim riječima, za razliku od grantopreža iz par NVO, koji su moju izjavu zlonamjerno tumačili, što nisam ni želio da komentarišem, poslanica Vuksanović-Stanković ZNA šta sam rekao i u kojem kontekstu, jer je bila prisutna na sjednici. Zato nije tamo ovako ni reagovala, već sad kad joj se učinilo da se ovaj narativ “primio”.

„Radi šire javnosti, ponoviću da se raspravljalo o pooštravanju kazni za izvšioce krivičnih djela silovanja i pedofilije, što je naišlo na jednoglasnu podršku odbora. Grupa poslanica predožila je kao jednu od mjera i hemijsku kastraciju, na šta sam reagovao, iznoseći činjenicu da bi za prihvatanje tako rigoroznih mjera morali da imamo apsolutno povjerenje u tužioce i sudove, što nije slučaj“, istakao je Radunović i dodao:

Zato sam naveo poznati slučaj u kojem je jedan počinilac dvostrukog ubistva, prouzrokovanog teškim porodičnim i emotivnim problemima, ekspresno osuđen na 40 godina zatvora, jer je visoka funkcionerka iz pravosuđa bila lično zainteresovana. Tako sam naveo i mogućnost zloupotrebe, u smislu LAŽNOG prijavljivanja silovanja od strane neke razmažene, a emotivno povrijeđene kćerke koju je momak napustio, a koja je naučila da joj “sve može biti”, pa da taj mladić bude ne samo nepravedno proglašen silovateljem, već i hemijski kastriran.

Smatrao sam i smatram da se prije uvođenja tako drakonskih mjera mora obezbijediti vladavina prava i apsolutno povjerenje u odluke sudova, naglasio je Radunović i dodao:

Pošto koleginica Draginja ZNA da je ovo tačno, a u šta se može uvjeriti ko god odgleda tu sjednicu Odbora za politički sistem, očekujem njeno izvinjenje.

Od grantopreža i onih koji su bez provjere krenuli u napad na mene, ne tražim i ne očekujem izvinjenje.

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Klikni za komentar
Prijava
Notifikacija
guest
0 Komentara
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
Sponzor

Najčitanije