Povežite se sa nama

Vijesti

Raković: Bezbjednosne službe Srbije 5. septembra bile u Crnoj Gori

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Raković je otkrio da je 2. avgusta prošle godine, na početku predizborne kampanje, Krivokapić navodno htio da odustane od toga da bude nosilac liste, te da ga je on u telefonskome razgovaru, koji je potrajao 45 minuta, uspješno ubijedio da ne odustane

Moja braća iz Demokratskoga fronta (DF), nakon što je odbijen pokušaj rekonstrukcije Vlade, nemaju potez za Zdravka Krivokapića, koga je baš briga što ga niko u Skupštini ne podržava – kazao je Aleksandar Raković, aktivista „srpskoga sveta”, blizak rukovodstvu DF-a i Patrijaršiji Srbije.

Raković je otkrio da je 2. avgusta prošle godine, na početku predizborne kampanje, Krivokapić navodno htio da odustane od toga da bude nosilac liste, te da ga je on u telefonskome razgovaru, koji je potrajao 45 minuta, uspješno ubijedio da ne odustane.

„Krivokapić je bio i moj izbor. I taj izbor nije bio dobar. Pogriješili smo”, kazao je Raković.

Gostujući na „Novosadskoj TV”, Raković je kazao da, zbog aktivnosti Krivokapića u korist srpskih interesa oko nasilnoga ustoličenja Joanikija Mićovića na Cetinju, „ipak treba da mu damo drugu šansu”.

„Krivokapić je tu odigrao važnu ulogu i to nije mala stvar. Jer je sve oko ponoći (4/5. septembra) prijetilo je da ode dođavola. Mislim da su i sami akteri bili dezorijentisani”, kazao je.

Tvrdi da je Porfirije-Prle Perić tada rekao: „Vozite vi mene kolima do prvih barikada, poslije ću pješke ići do Cetinja”.

Postojao je, kaže Raković, „i čvrst stav DF-a da će podijeliti odgovornost s Krivokapićem; a tu su, naravno, bile i NAŠE bezbjednosne strukture, službe, koje obavezno prate patrijarha”.

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Klikni za komentar
Prijava
Notifikacija
guest
0 Komentara
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
Sponzor

Najčitanije