Povežite se sa nama

Vijesti

SNP: Đukanovićev put siguran recept za politički kraj

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Put kojim je lider DPS-a Milo Đukanović krenuo siguran je recept za njegov politički kraj i nestanak partije koju predvodi, što većina građana s nestrpljenjem iščekuje, poručuju iz Socijalističke narodne partije

Kažu da se sve u svijetu, pa i u Crnoj Gori, mijenja, ali, kako dodaju u SNP-u, predsjednik DPS-a i dalje ostaje na istim pozicijama.

“Petnaest godina od obnove nezavisnosti Crne Gore, Milo Đukanović i dalje priča i strahuje od velikosrpskog nacionalizma, ruskog protekcionizma, svuda vidi četnike i partizane, zelenaše i bjelaše”, poručuju iz SNP-a u reagovanju na Đukanovićev intervju.

Kažu da je žalosno “šta je sebi dozvolio nekada svemoćni Đukanović”.

“Došao je do tačke u kojoj ga više ni njegove najvatrenije pristalice ne shvataju ozbiljno. Jer Crna Gora je evoluirala, građani žele bolji život, veće plate, sigurna radna mjesta i poštovanje osnovnih prava, a ne konstantno vraćanje u 1918, 1945. i devedesete”, navodi se u reagovanju SNP-a.

Kažu i da je gostovanje Gradskoj televiziji, Đukanović iskoristio da još jednom napadne pokojnog mitropolita Amfilohija.

“Jasno je da se predsjednik DPS-a plaši i mrtvog mitropolita i pokušava da oskrnavi sjećanje naroda na njega i njegova djela. Na Đukanovićevu veliku žalost, u tome neće uspjeti ma koliko se trudio, izvrtao činjenice i govorio neistine. Na kraju, nema se šta poručiti Đukanoviću, osim da nastavi putem kojim je krenuo. To je siguran recept za njegov politički kraj i nestanak partije koju predvodi, što većina građana s nestrpljenjem iščekuje”, zaključuje se u reagovanju DPS-a.

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Klikni za komentar
Prijava
Notifikacija
guest
0 Komentara
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
Sponzor

Najčitanije