Povežite se sa nama

Vijesti

SNP: Glavni grad da riješi ruglo kod Vezirovog mosta

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Odbor SNP Glavnog grada Podgorica poziva gradsku administraciju da što prije preduzme potrebne korake u pravcu rješavanja ovog problema

Svega petnaest minuta hoda od najužeg centra Podgorice, u Ulici Veliše Mugoše, kod Vezirovog mosta, nalazi se pravo ruglo grada, navodi Socijalistička narodna partija.

“„Gradski oci“ su ovdje odrubili brdo, pa se dosjetili „spasonosne“ ideje da ga zaliju betonom, kako se ne bi obrušilo na novoizgrađeni parking. I dok se građani Podgorice zgražavaju nad ovim urbicidom, lokalna uprava ne preduzima ništa kako bi stanje iole popravila. Odvaljeno, pa zaliveno brdo stoji i zastrašuje Podgoričane, a gradonačelnik vodi „visoku“ politiku i radi sve osim onoga za šta je plaćen – da vodi brigu o interesima građana Glavnog grada”, navodi SNP.

Odbor SNP Glavnog grada Podgorica poziva gradsku administraciju da što prije preduzme potrebne korake u pravcu rješavanja ovog problema.

“Građani Podgorice zaslužuju uredan i lijep grad, bogat adekvatnim sadržajima, a ne nastavak betonizacije na svakom mogućem koraku”, zaključuje SNP.

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Klikni za komentar
Prijava
Notifikacija
guest
0 Komentara
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
Sponzor

Najčitanije