Povežite se sa nama

Vijesti

SOCIJALDEMOKRATE: “Ministarstvo prosvjete za godinu postalo najgore ocijenjeno”

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Ministarstvo prosvjete, nauke, kulture i sporta, pod rukovodstvom ministarke Vesne Bratić, za godinu je od jednog od najboljeg došlo do najgore ocijenjenog resora, saopštile su Socijaldemokrate (SD)

Istraživanje Centra za građansko obrazovanje i agencije Damar, rađeno na uzorku od 1.012 ispitanika, pokazalo je da je rad tog Vladinog resora najgore ocijenjen.

Iz SD-a su kazali da je, prema svim relevantnim istraživanjima sprovedenim nekoliko godina unazad, Ministarstvo prosvjete bilo u samom vrhu po ocjeni kvaliteta rada, a sada je na posljednjem mjestu.

Iz te partije su ocijenili da takav drastičan pad dovoljno govori o tome kako većina građana percipira rad Bratić koja je, kako su naveli, bez sumnje najgori ministar prosvjete ne samo ove godine, već i u istoriji Crne Gore.

“Do takve “titule” nije je dovela samo činjenica da taj resor bilježi katastrofalno nazadovanje u mračni srednji vijek, već i činjenica da je to nazadovanje proizvod namjere da se taj resor uništi”, kaže se u saopštenju.

Kako su naveli iz SD-a, primjer je današnja informacija da Bratić sistematski i temeljno, nakon što je na čelo škola postavila ekstremiste, i u školske odbore uvodi osobe koje su povezana sa crkvom, a koje imaju osnovnu školu.

“A premijer, umjesto da takvu sramotu od rada u resoru notira, uporno daje javnu podršku Bratić. Pa je jasno – nije do nje, nego do onoga ko je tu drži i jednako je loše ocijenjen. I zato taj neko mora da ode. Odmah”, kaže se u saopštenju.

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Klikni za komentar
Prijava
Notifikacija
guest
0 Komentara
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
Sponzor

Najčitanije