Povežite se sa nama

Vijesti

URA napala Milojka Spajića: Njegov resor ima najgore rezultate, socijalu i dalje kontrolišu DPS i sateliti

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Direktor URE Zoran Mikić izjavio je u emisiji kod Perice Đakovića da ova Vlada nije pokazala zavidne rezultate u razvlašćivanju DPS-a i smjene korumpiranih kadrova u ovih godinu dana, a posebno se osvrnuo na resor ministastva finansija i ministarstva Milojka Spajića gdje je rekao da socijalu i dalje konotrolišu DPS i njegovi sateliti.

”Došli smo u situaciju da crnogorsku socijalu, na žalost, kontroliše DPS i njeni sateliti, što je zaista nedopustivo”, rekao je Mikić.

On je istakao da je nedovoljno urađeno na razvlašćivanju DPS i smjene korumpiranih kadrova u ovih godinu dana, a posebno je apostrofirao Ministarstvo finansija Milojka Spajića da u tom domenu ima ”najgore rezultate”.

Zoran Mikić je kazao da se bez URE ne bi mogla formirati vlada poslije 30. avgusta, niti će se u budućnosti moći formirati bilo koja druga Vlada. Ponovio je današnji stav URE da ”u ovom trenutku URA neće podržati inicijativu opozicije”.

”Mnogo je modela za razrješenje političke krize, a gospodin Đukanović će morati da da novi mandat ako bi se opet skupio 41 potpis parlamentarne većine”, jasan je Mikić.

Mikić je ustvrdio da mu je žao što je neko od lidera DF zabranio gradonačelniku Nikšića Marku Kovačeviću da ode na sastanaka sa g. Eskobarom. On je bio jasan da su aktivnosti Zdravka Krivokapića na formiranju stranke i one u Mojkovcu na lokalnim izborima ruše koncept ekspertske vlade.

”Neka Krivokapić jasno kaže da li stoji iza pokreta ”Ne damo Mojkovac”, pa će dobiti adekvatan odgovor GP URA”, zaključio je Mikić.

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Klikni za komentar
Prijava
Notifikacija
guest
0 Komentara
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
Sponzor

Najčitanije