Connect with us

Vijesti

URA nastavlja sa optužbama: Bečić i Bogdanović opstruiraju istragu o ubistvu Duška Jovanovića

Published

on

Degutantno je da Boris Bogdanović i Aleksa Bečić svoja nedjela i opstrukciju izbora članova TS i rasvjetljavanja ubistva Duška Jovanovića skrivaju iza uvažene koleginice Zdenke Popović, saopšteno je iz URE, odgovarajući na navode poslanika Demokrata Danila Šaranovića.

-Niko ne optužuje uvaženu poslanicu Popović, već Borisa Bogdanovića koji je napisao saopštenje i Aleksu Bečića koji aminuje saopštenja koja kontaminiraju istragu. Krili ste se u izolaciji, sad se krijete iza uvažene poslanice Popović. Neka što borbu protiv kriminala vode isključivo preko društvenih mreža, već su počeli da opstruiraju otkrivanje najtežih slučajeva, kao što je ubistvo glavnog i odgovornog urednika lista ,,Dan” Duška Jovanovića. Uostalom, sve vam je već rekao Vladan Pavićević, privatni detektiv i zet pokojnog Duška Jovanovića- zaključuju iz Građanskog pokreta URA.

Iz URE navode da je sve jasno kao dan, pa i razlog zbog čega Demokrate uporno opstruiraju izbor novog Tužilačkog savjeta (TS) i smjenu Katnića, Burića i ostalih čelnika zarobljenog Tužilaštva, sakrivajući se iza jednog imena od 11 članova TS.

-Onda kada se argumentacija zarobljenog VDT-a Dražena Burića i Bečićevih Demokrata u potpunosti poklopi, sa ciljem diskreditovanja Građanskog pokreta URA i sprječavanjem borbe sa organizovanim kriminalom i visokom korupcijom, nije potrebno ništa dodati, niti oduzeti. Da kod Demokrata ima volje da se reforma Tužilaštva zaista desi, sjeli bi za sto i riješili pitanje 11. člana sa DF-om, baš kao što su lako i efikasno podijelili fotelje u ranijim pregovorima- ističu iz URE.

Iz te URE dalje navode da će ovaj dan obilježiti zajednička i koordinisana opstrukcija rada na rasvjetljavanju ubistva Duška Jovanovića od strane Demokrata, Nebojše Medojevića, medija bliskih DPS-u i kriminalnim strukturama.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije