Povežite se sa nama

Vijesti

Vuksanović Stanković: Mizogene poruke me neće obeshrabriti da se borim za Crnu Goru

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

”Želim da podstaknem djevojke i žene koje hoće da se bave politikom i bore za prave vrijednosti da ih ovo ne obeshrabruje. Mene neće i ne mogu u borbi za našu Crnu Goru, istinu i pravdu”

Poslanica Socijaldemokratske partije Draginja Vuksanović Stanković zahvalila se svima na podršci, nakon što se juče našla na meti primitivnih uvreda od strane funkcionera Demokratskog fronta.

“Želim svima da se zahvalim od srca na podršci koju mi pružate. Moj komentar na ovakve mizogine poruke bio bi suvišan, ali moj odnos prema mizoginiji i činjenica da je sve vidljivija me podstiče da se borim protiv iste. Želim da podstaknem djevojke i žene koje hoće da se bave politikom i bore za prave vrijednosti da ih ovo ne obeshrabruje. Mene neće i ne mogu u borbi za našu Crnu Goru, istinu i pravdu”, poručila je poslanica na Tviteru.

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
1 Komentar
Prijava
Notifikacija
guest
1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
Obrad Pavlović
Obrad Pavlović
08.11.2021. 16:15

Poštovana GOSPOĐO Vuksanović Stanković. Ukoliko bih poslao mizogine poruke, zasigurno bi bile upućene onima kojima još niko nije rekao da nijesu muškarci, ma šta u svom praznoglavlju umišljali. Nijesu to nikada ni bili sem na osnovu toga što su im roditelji nezasluženo dali muška imena. Kaju se zbog toga ili se u grobovima prevrću, ukoliko su svijetom promjenili. Stide se zbog toga što se njihovi nedostojni potomci odlučuju na podle, podmukle i niske uvrede (u slobodnom prijevodu na crnogorski “uvrijede”!) Zato Vas gospođo Draginja u oči mogu pogledati (bez obzira na rasnu, vjersku, nacionalnu ili polnu pripadnost) samo oni koji su vam ravni, a ostali za svojim pogledima da kliznu u mišje rupe i da više nigda ne izlaze na svjetlost dana.
Srećni ste GOSPOĐO što imate Crnu Goru kao domovinu, a Crna Gora neizmjerno ponosna što Vi u njoj živite.Do skorog viđenja u oslobođenoj.

Sponzor

Najčitanije