Connect with us

Vijesti

ŽIVKOVIĆ: Skandal koji je kreirao resor Vesne Barić završni čin poniženja države

Published

on

Skandal koji je kreiralo Ministarstvo prosvjete, nauke, kulture i sporta predstavlja završni čin u poniženju države, kazao je šef Poslaničkog kluba Demokratske partije socijalista (DPS) Danijel Živković.

Podsjećamo, resor Vesne Bratić saopštio je danas da je Specijalno državno tužilaštvo (SDT) formiralo predmet protiv doskorašnjeg vršioca dužnosti direktora Uprave za sport i mlade Vasilija Laloševića.

Iz tog resora su naveli da je Lalošević u obavljanju funkcije prekoračio svoja jasno precizirana i definisana ovlašćenja, te da je svojim činjenjem doveo u nezavidan položaj sport u cijeloj Crnoj Gori, zbog čega Ministarstvo “kao krovna institucija ima veoma kratak rok da odgovori na više veoma značajnih pitanja koja su od krucijalnog značaja za budućnost i sudbinu sportskih djelatnika u Crnoj Gori”.

Tim povodom reagovao je Živković.

– Ako se ispostavi tačnom informacija da sportisti ne mogu nastupati pod zastavom Crne Gore i bez himne države, ova skalamerija i nakaradnost od vlasti je u terminalnoj fazi svog nestanka – naveo je Živković na Tviteru.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije