Povežite se sa nama

Društvo

VLASNIK GREENWICH-a ZA LUČU: Kazne ovim kontinuitetom će nas zatvoriti prije korone

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Podgorička policija je zajedno sa službenicima nadležnih inspekcijskih službi u protekla četiri dana sprovela kontrolu više ugostiteljskih objekata na teritoriji Glavnog grada, a sve to u cilju kontrole poštovanja mjera Ministarstva zdravlja.

Ugostitelji već duži vremenski period nemaju adekvatne uslove za rad zbog posljedica pandemije koronavirusa, objašnjava u razogovru za portal Luča vlasnik noćnog kluba “Greenwich” Ivan Palibrk.

„Nakon dugo očekivanog perioda u noći otvaranja noćnog kluba Greenwich, dakle, nakon polugodišnje pauze inspekcija nam je napisala kaznu u iznosu od 2.500eura. Došla je pred zatvaranje u subotu, u 20:45h i samo što je za jednim stolom bila osoba više, bez ikakvog prethodnog upozorenja izrekla ovaj novčani nalog.

Kazne ovim kontinuitetom su opasnije po našu egzistenciju od same korone, pogotovo jer pola godine nijesmo bili u prilici da pružamo naše usluge građanima“, govori Palibrk.

Iznos kojim je kažnjen noćni klub Greenwich je u momentima kada su lokali spriječeni da obavljaju svoj rad itekako obeshrabrujući, objašnjava Palibrk, dodajući da su i noć otvaranja sproveli uz prethodne konsultacije sa inspekcijom kako bi, kao i do sada ispoštovali sve epidemiološke mjere.

„Prije ponovnog otvaranja ja sam lično obavio informativni razgovor sa osobljem kako bi goste kluba upozorili ukoliko ne poštuju mjere. Sve ostale stavke su bile ispoštovane, jedna osoba više u noći otvaranja, nakon pola godine prekida rada ne smije koštati 2.500 eura. Pogotovo jer se sve moglo desiti u momentima nepažnje i mogla je biti samo trenutna situacija“, zaključuje Palibrk.

Naš sagovornik u razgovoru za portal Luča ističe da od kako je vlasnik noćnog kluba “”Greenwich” do sada nijesu bili nijednom kažnjavani i da će im ovo biti prva kazna.

Podsjećamo, podgorička policija i inspekcijski službenici u ugostiteljskim objektima „Welder”, „Zeppelin”, „Libre”, „Greenwich”, „Avlija”, „Ribnica” i „Mikser” ispisali su novčane naloge u iznosu od po 2.500 eura zbog nepoštovanja propisanih mjera Ministarstva zdravlja, u dijelu održavanja fizičke distance između prisutnih gostiju, kazali su iz Uprave policije.

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
2 0 komentara
Prijava
Notifikacija
guest
2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
Centar
Centar
27.04.2021. 18:30

Podrska za brata Ivana !!!!

Sasa
Sasa
27.04.2021. 19:02

Podrska za Palibrka
“Ako ga ne pustite da radi,i mi cemo crc’ od gladi”

Sponzor

Najčitanije