Connect with us

Društvo

VRHOVNI SUD: Tri kandidata za nasljednika Vesne Medenice

Published

on

Medenica (FOTO: Dan)

Prijave su podnijele sudije Apelacionog suda Milenka Žižić, sudija Vrhovnog suda Miraš Radović i sudija Suda za prekršaje u Podgorici Rajko Radulović.

Na oglas za izbor predsjednika Vrhovnog suda, koji je zaključen 12. marta ove godine, pristigle su tri prijave, saopšteno je iz Sudskog savjeta, piše Dan.

Prijave su podnijele sudije Apelacionog suda Milenka Žižić, sudija Vrhovnog suda Miraš Radović i sudija Suda za prekršaje u Podgorici Rajko Radulović.

Na javni oglas objavljen 23.2.2021. godine za izbor dvoje sudija Vrhovnog suda Crne Gore prijave su podnijeli kandidati Ranko Vukić, Evica Durutović i Zoran Šćepanović, sudije Višeg suda u Podgorici, i Milenka Žižić, Katarina Đurđić, Ramo Striković i Nevenka Popović, sudije Apelacionog suda Crne Gore.

Za izbor jednog sudije Apelacionog suda prijave su podnijeli Dragoje Jović, Predrag Tabaš, Ana Vuković i Vesna Moštrokol, sudije Višeg suda u Podgorici.

Za izbor troje sudija Apelacionog suda prijave su podnijeli Evica Durutović, Zoran Radović, Miljana Pavlićević, Vladimir Novović, Predrag Tabaš, Suzana Mugoša, Ana Vuković, Vesna Moštrokol, Dragica Vuković i Vesna Pean.

Za izbor jednog sudije Višeg suda u Bijelom Polju prijave su podnijeli Milanka Jokić, Bojana Radović, Svetlana Načić, sudije Osnovnog suda u Bijelom Polju, i Milan Rajković, sudija Osnovnog suda u Rožajama .

Za popunjavanje po jednog sudijskog mjesta u osnovnim sudovima u Podgorici i Nikšiću prijave su podnijeli Vanja Vujović i Mirza Ademović, sudije Osnovnog suda u Nikšiću, za Osnovni sud u Podgorici, Vesna Gazdić i Tanja Vidić, sudije Osnovnog suda u Herceg Novom, za Osnovni sud u Podgorici, i Krunoslav Obradović i Mladen Paunović, sudije Suda za prekršaje u Podgorici, za Osnovni sud u Podgorici.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije