Povežite se sa nama

Društvo

VUKSANOVIĆ STANKOVIĆ: MUP da primijeni zakon protiv ministara koji imaju državljanstva druge države

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Poslanica Socijaldemokratske partije Draginja Vuksanović Stanković zatražila je od ministra unutrašnjih poslova Sergeja Sekulovića podatke o aktivnostima koje je Ministarstvo unutrašnjih poslova preduzelo nakon informacija da dva člana Vlade Crne Gore imaju i državljanstvo druge države, suprotno zakonu.

“Podsjećamo da je NVO aktivista Srđan Perić u televizijskoj emisiji iznio podatak da su dvojica ministara u Vladi Crne Gore državljani druge države gdje imaju i pravo glasa, a kako se niti ti ministri, niti Ministarstvo unutrašnjih poslova nijesu oglasili da potvrde ili demantuju tu tvrdnju, tražimo od ministra Sekulovića da obavijesti javnost o upravnim aktivnostima koje je Ministarstvo unutrašnjih poslova preduzelo ovim povodom. Nepotrebno je objašnjavati koliko je značajno da građani imaju tačnu informaciju o javno iznijetoj tvrdnji da članovi Vlade krše zakon”, navela je poslanica SDP-a.

Koliko je važno, prema njenim riječima, da utvrdimo da li pojedini članovi Vlade krše zakon važno je da građani imaju i informaciju i o ponašanju Ministarstva nakon nakon iznijetih optužbi da je prekršen zakon, pa pozivamo ministra Sekulovića da javno objavi sve preduzete aktivnosti, kao i vrijeme kada su preduzete, kako bi vidjeli da li resor kojim rukovodi primjenjuje zakon jednako prema svima, ili štiti Sekulićeve kolege iz Vlade.

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
1 Komentar
Prijava
Notifikacija
guest
1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
Cuca
Cuca
28.04.2021. 11:08

Što ćemo sa premijerom Zdravkom, koji izdaje apartmane u Bijeloj, nema dozvolu za kuću, ne plaće porez, ne prijavljuje goste?

Sponzor

Najčitanije