Connect with us

Društvo

VUKSANOVIĆ STANKOVIĆ: Vučić naredio Abazoviću da se popis mora održati

Published

on

Namjera vlasti da na brzinu, po nalogu DF, mimo procedure i usred nezapamćene korona krize organizuje popis stanovništva još jedan je u nizu dokaza izdaje vitalnih državnih i nacionalnih interesa koje sprovodi Dritan Abazović, ocijenila je poslanica SDP-a Draginja Vuksanović Stanković.

– Iako je do prije samo 20 dana javno govorio da nema uslova da se popis održi do kraja godine, bez javne rasprave, mišljenja EU i odgovarajuće skupštinske procedure, naprasno je promjenio mišljenje, sigurni smo zato što je stigla naredba Aleksandra Vučića da se on mora održati, dok su “njegovi” još uvijek na vlasti – poručila je ona.

Za naredbe koje Abazović izvršava, Vuksanović Stanković smatra da je juče, bez pogovora do kraja ogolila njegova izjava da ne bi smio izaći pred javnost “da je što bilo Porfiriju”.

– Očigledno mu je relaksirano da izađe pred javnost poslije trovanja hiljada Cetinjana, nakon što su bagerima gažena njihova vozila, što su pogađani gumenim mecima i srapnelima od šok bombi – navodi ona.

Kako je kazala, izvršilac Vučićevog naloga formiranja “srpskog sveta” na teritoriji Crne Gore, poslije svake izgovorene neistine i svakog prekršenog obećanja nastavlja dalje po zadatku.

– Naravno, želje Vučića, Matije Bećkovića i aveti devedesetih neće proći, kao što nijesu prošli ni bageri i oklopna vozila preko Belvedera – zaključila je Vuksanović Stanković.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije