Povežite se sa nama

Ekonomija

AERODROMI CRNE GORE: Predsjednik sindikata prijavio Dobardžića zbog prijetnji otkazom

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Predsjednik sindikata Aerodroma Crne Gore Igor Petković prijavio je sinoć policiji člana odbora direktora te firme Edina Dobardžića zbog prijetnji da će ga otpustiti.

Petković je objasnio da su se juče sastali predstavnici sindikata i borda kompanije da bi razmijenili mišljenje o budućnosti firme.

“Rekao sam da preduzeće mora insistirati da od države naplati 9,4 miliona eura, na osnovu pravosnažne presude. Na to mi je Dobardžić zaprijetio da će mi, kad bude imenovan za izvršnog direktora, dati otkaz, jer sindikalci nemaju pravo da raspravljaju o poslovnoj politici firme”,  rekao je Petković i naglasio da je on insistirao da Dobardžić kaže da li je takva komunikacija primjerena prema predsjedniku sindikata i da li se na takav način štite interesi zaposlenih.

Aerodromi Crne Gore su dobili nekoliko izvršnih presuda protiv Montenegro erlajnza i bivše rukovodstvo je pokrenulo izvršni postupak za naplatu 9,4 miliona eura iz budžeta, a na osnovu zakona o ulaganju u konsolidaciju i razvoj MA. Firma je prije nekoliko dana ostala bez v.d. izvršne direktorice, koja je podnijela ostavku, i šest njenih pomoćnika, koje je smijenio bord.

 

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Klikni za komentar
Prijava
Notifikacija
guest
0 Komentara
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
Sponzor

Najčitanije