Connect with us

Ekonomija

BOJANIĆ: Radnicima MA uskoro novčana pomoć

Published

on

Radnicima Montenegro airlinesa, kroz socijalno davanje, biće direktno isplaćena određena suma novca i koliko toliko poboljšan njihov materijalni status, kazao je ministar kapitalnih investicija Mladen Bojanić, javlja TVCG.

Nakon sto dana rada Vlade Bojanić je kazao da se Montenegro airlinesom nijesu bavili hiljadama dana i da oni koji su ga doveli u tu situaciju pokušavaju sada da dobiju političke poene.

On je kazao da su razgovarali sa zaposlenima više puta i dodao da se već određeni broj kadrova preuzima u novu kompaniju To Montenegro.

“Juče je bio sastanak sa predsjednikom Sindikata zaposlenih i napravili smo dogovor. Biće određeni novac izdvojen za njih, ali ima i pravnih problema, i dalje smo pod zabranom Agencije za zaštitu konkurencije da bilo kakav novac damo MA”, kazao je Bojanić.

To je, ističe, bio osnovni razlog zašto do sada nijesu mogli da reaguju.

“Traži se neki prostor da kroz socijalno davanje direktno zaposlenima isplatimo određenu sumu novca i koliko toliko poboljšamo njihov materijalni status”, kazao je Bojanić.

On je dodao da “treba da razumijemo da ima puno socijalnih slučajeva i da ne možemo da podliježemo pritisku i da samo onima koji su najglasniji isplatimo novac, već ćemo pokušati da u mjeri mogućeg pomognemo svima”.

Izvor: Portal RTCG

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije