Connect with us

Ekonomija

KAD NEMA MONTENEGRO ERLAJNSA: Er Srbija uvodi dodatne letove ka Crnoj Gori tokom praznika

Published

on

Er Srbija povećava kapacitete za putovanja između Srbije i Crne Gore, uvođenjem dodatnih letova i više od 3.000 dodatnih sjedišta ka Tivtu i Podgorici tokom prvomajskih i uskršnjih praznika, saopštila je ova kompanija.

Srpska nacionalna avio-kompanija planira da tokom maja leti 15 puta nedjeljno do Podgorice, obavljajući dva dnevna leta, osim petkom kada će do crnogorskog glavnog grada saobraćati tri puta dnevno, javlja N1.

Kako se navodi u saopštenju, do Tivta će se u maju letjeti devet puta nedjeljno, uz jedan let svakog dana, osim petkom i nedjeljom kada će se obavljati dva dnevna leta.

„Posvećeni smo crnogorskom tržištu i važno nam je da, osim povezanosti između dvije zemlje, putnicima iz Crne Gore obezbedimo konekciju sa još 28 destinacija u našoj mreži. Nastavljamo da pratimo situaciju i prilagođavamo obim saobraćaja promenama u potražnji“, izjavio je Jirži Marek, direktor za komercijalu i strategiju Er Srbije, navodi se u saopštenju.

Montenegro erlajns obustavio je letove u decembru 2020. godine. Er Srbija je nakon toga, ukazuje se u saopštenju, povećala kapacitete za putovanja između dvije zemlje i angažovala dodatne resurse na aerodromima u Podgorici, Tivtu i Beogradu.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije