Connect with us

Ekonomija

MEDIJI SAZNAJU: Jandreoski novi direktor Aerodroma

Published

on

Makedonac Goran Jandreoski tokom nedjelje će najvjerovatnije biti izabran na funkciju novog izvršnog direktora Aerodroma Crne Gore, potvrđeno je za Dan iz više izvora.

Jandreoski ima impresivnu biografiju. Pokrivao je poziciju tehničkog koordinatora aerodroma TAB u Skoplju, a bio je na poziciji generalnog direktora Uprave za civilno vazduhoplovstvo Republike Sjeverne Makedonije.

Prema podacima iz biografije, Jandreoski je diplomirani inženjer elektronike, a ima diplomu iz menadžementa civilnog vazduhoplovstva u Singapuru, kao i diplomu iz vazduhoplovstva MBA Aviation Graduate na Univerzitetu Dunav Krems.

Aerodromi su početkom juna raspisali oglas i za zamjenika izvršnog direktora u kome se navodi da kandidat mora imati VII stepen stručne spreme, najmanje pet godina radnog iskustva na poslovima upravljanja, o čemu mora dostaviti dokaze, te znanje engleskog jezika.

Na to radno mjesto konkurisao je i Petar Radulović, sin Branka Radulovića, poslanika Pokreta za promjene. Prema nezvaničnim podacima, vrlo je moguće da upravo mlađi Radulović bude izabran na tu funkciju. Mediji su ranije objavili da se za poziciju izvršnog direktora Aerodroma CG prijavilo čak 14 kandidata iz Crne Gore i regiona.

Prijave su poslali Vladan Drašković, Vukadin Stojanović, Boris Mihailović, Nikola Jončić, Biljana Jovanović, Ljube Stamenkovski, Radoje Karacić, Milenko Bijelić, Dejan Marković, Radovan Marić, Mihailo Matković, Tonči Peović, Goran Jandreoski i Predrag Popović.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije