Connect with us

Ekonomija

POLIJEĆE AIR MONTENEGRO: Prvi let za fudbalsku reprezentaciju ka Sarajevu

Published

on

Prvi i za sada jedini avion kompanije Air Montenegro danas leti ka Sarajevu sa našom fudbalskom reprezentacijom, čime će se obilježiti početak nove nacionalne avio kompanije.

Uskoro će za polijetanje biti spremna i druga letjelica.  Kad je u pitanju kupovina novih aviona, to je u pregovorima, kažu iz kompanije.

Portparolka kompanije Mina Muković kazala je da potpuno spremni čekaju prvi let nove kompanije, koji simbolično počinje sa crnogorskom fudbalskom reprezentacijom.

“Jedva čekamo da poletimo danas”, kazala je Muković u Jutarnjem programu.

Prvi komercijalni let je 10. juna prema Beogradu, a Muković napominje da će biti realizovani iz Tivta i iz Podgorice na dnevnom nivou.

“Iz Podgorice letimo jednom dnevno, a iz Tivta i više puta”, rekla je Muković.

Navodi da postoji veliko interesovanje za letove prema Beogradu, te da u skladu sa tim ide i prodaja karata. Kad je u pitanju cijena, njih formira tržište.

“Mi analiziramo tržište i u skladu sa tim formiramo cijene. Trenutno imamo promo akciju za povratnu kartu iz Tivta i Beograda koja će koštati 109 eura”, rekla je Muković.

Air Montenegro će letjeti i prema Banjaluci i Ljubljanu od 27, odnosno 29. juna.

Na pitanje zašto su se odlučili za ove dvije linije, Muković kaže da je u pitanju veliko interesovanje putnika ka Crnoj Gori iz navedenih destinacija.

“Očekujemo veliko interesovanje”, istakla je Muković, najavljujući dvije nove destinacije prema kojima će letjeti, a koje će javnosti saopštiti narednih dana.

 

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije