Connect with us

Ekonomija

SASTANAK: Unaprijediti saradnju menadžera CG i Srbije

Published

on

Neophodno je intenzivirati saradnju posebno na planu unapređenja aktivnosti koje snaže i povezuju crnogorske i srpske menadžere i njihove kompanije, saglasni su predsjednici asocijacija Budimir Raičković i Dragoljub Damljanović koji su se sastali u Beogradu.

“Razmotrena je potreba intenziviranja regionalne inicijative iskazane kroz Asocijaciju menadžera Jugoistočne Evrope AMSEE, u kojoj pored srpske i crnogorske asocijacije participiraju i kolege iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine i Sjeverne Makedonije”, navoid se u saopštenju.

Obostrano je konstatovano da unapređenje ljudskih resursa, menadžerskih znanja i vještina, kao i aktivna participacija u procesu digitalne transformacije predstavljaju neke od identičnih prioriteta obije organizacije, te da se na tim ali i drugim poljima razmotre mogućnosti realizacije zajedničkih projekata.

“Razmotrena je mogućnost da se u narednom periodu organizuje zajednička sjednica upravnih odbora SAM-a i AMM-a, uz konstataciju da postojeći Sorazum o saradji predstavlja kvalitetan okvir za zajedničko djelovanje”, zaključuje se u saopštenju.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije