Povežite se sa nama

Turizam

Kolašin: Na oba skijališta počela zimska turistička sezona

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

“Dosta je snijega, staze su odlično pripremljene. Nadam se da nas očekuje jedna dobra sezona, naravno, uz poštovanje epidemiloških mjera”

Na oba kolašinska skijališta, državnom Kolašin 1600 i provatnom Kolašin 1450 danas je počela zimska turistička sezona. Uprkos mećavi na državnom Ski centru, u funkciji je bila gotova sva infrastruktura, osim staze broj 1. To skijalište prve posjetioce je dočekalo proširenim parkingom sa preko 400 mjesta, koji je bio pun prvog dana skijaške sezone.

Ski sezona
foto: Dragana Šćepanović

Kako je rekao direkor Skijališta Crne Gore Đuro Milošević puno je razloga za optimizam, a to preduzeće je učinilo sve da na najbolji način pripremi sezonu.

Ski sezona
foto: Dragana Šćepanović

“Dosta je snijega, staze su odlično pripremljene. Nadam se da nas očekuje jedna dobra sezona, naravno, uz poštovanje epidemiloških mjera. Testiranje žičare K7 je danas počelo. Ta žičara treba da spoji infrastrukturu ski centara Kolašin 1600 i Kolašin 1450, pa će na raspolaganju biti preko 40 km staza”,kazao je Milošević.

Ski sezona
foto: Dragana Šćepanović

Na privatnom skijalištu danas je bila u funkciji žičara šestosjed i tri staze. Na oba skijališta, do objedinjavanja ponude cijene će biti na nivou onih od predhodne sezone. Na državnom ski centru u ponudi je i poludnevna ski karta, kao i porodični ski pas. Prediviđeni su i popusti , to jest, godišnji ski pas za Kolašince i Mojkovca.

Foto: Dragana Šćepanović
Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Klikni za komentar
Prijava
Notifikacija
guest
0 Komentara
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
Sponzor

Najčitanije