Connect with us

Turizam

SRBI PRONAŠLI LEŽALJKE U CG SKUPLJE OD 150 EURA: Za ležaljke u Crnoj Gori treba i 450 eura

Published

on

Mnogima je privukla pažnju cijena od 150 evra za ležaljke u Budvi, ali daleko od toga da je to najskuplje što Crna Gora nudi.

Grad Tivat jedno je od skupljih odmarališta na crnogorskom primorju, te kada se zabroje zvjezdice u nekoliko luksuznih odmarališta u i oko ovog mjesta, sa njima se očekivano nižu i stotine i hiljade eura potrebne za uživanje samo na jedan dan.

Žurka uz terase sa bazenima, ležaljke-kreveti i usluga u na plažnom baru hotela sa pet zvjezdica mame najviše Italijane i Kazahstance.

 

Foto:B92
Foto:B92

Minimalno, za ovaj provod potrebno je izdvojiti 160 eura. Preciznije, 80 eura trebaće vam za rezervaciju barske stolice, ali uz uslov da na piće potrošite još 80 eura.

Kome barska stolica nije dovoljna, u ponudi ima i krevet na plaži za dvoje, čija je dnevna cena “simboličnih” 450 eura.

Italijani slove za goste najdubljeg džepa, a gosti često znaju i da se međusobno nadmeću u trošenju, pa se popije i po nekoliko flaša pića, a cijene flaše pića idu i do od 9.000 evra. A kao da to nije dovoljno, tu su i “performansi” u kojima se ne popije ni kap skupocjenog alkohola, već se gosti njime polivaju. Ceh za kupanje u šampanjcu “izađe” i na nekoliko desetina hiljada eura.

1 Comment

1 Komentar

  1. RiR

    13.08.2021. at 11:02

    Dobro su Srbijanci pronašli ležaljke sa cijenama većim od 150 € “kojih BRE tera da to plaćaju “Taj iznosi je upravo zaštita visokoplateznom turisti da mu na susjednoj ležaljci “paradajz turista”na primjer iz Srbije poslije doručka i ručka ne ostavi kese ili ih zatrpa u pijesak /jer to masovno rade/…srbijanski turisti nigdje ne putuju pa im CG dodje kao prozor u svijet pa se “snebivaju” za greote su…sve zivo uporedjuju ,koliko je to u dinare pa im dodje viša muka ,još “kurir “i dr.dodaju i sto nije…pa nije čudo i da vjeruju da njihov Vucko ne ide na odmor jer se boji da ne izbije požar u SRB /mora da je tamo…/

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije