Connect with us

Turizam

VUČJE: Veliko interesovanje ljubitelja snijega

Published

on

Foto: Ski centar Vučje

Interesovanje posjetilaca za ski centar Vučje je veliko, snijega ima dovoljno, a staze su spremne, saopštila je PR skijališta, Milena Dubljević.

Ona je kazala da ski centar Vučje danas spremno dočekuje ljubitelje sportova na snijegu i rekreativce, prenosi portal Onogošt.

„Velika i mala staza je spremna, tako da očekujemo dosta posla. Snijega je u petak bilo nekih metar i 20 centimetara, tako da sasvim dovoljno. Restoran će raditi do 20 sati“, kazala je Dubljević.

Portal navodi da se u petak na društvenim mrežama jedan dio posjetilaca požalio na neprohodan put do nikšićkog skijališta. Dubljević je kazala da oni koji se odluče da vikend provedu na Vučju neće imati problema sa tim.

„S obzirom na samu poziciju ski centra očekivano je da dođe trenutno do nekih problema, to je sve u najbržem roku regulisano, tako da sad nema problema. Putevi su čisti“, rekla je Dubljević.

Cijena dnevnog ski pasa na velikoj stazi je 10 eura, a na dječijoj pet. Iznajmljivanje ski opreme za dan je 10, dok su sanke pet eura. Sezonski ski pas je po cijeni od 100 eura.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije