Connect with us

Vijesti

MEDOJEVIĆ O SPAJIĆU: Niko se za kraće vrijeme nije više nakrao novca iz budžeta

Published

on

Lider Pokreta za promjene PzP Nebojša Medojević kazao je da niko više od ministra finansija i socijalnog staranja Milojka Spajić nije ukrao novca iz budžeta Crne Gore.

On je to izjavio, komentarišući vijest da je Ministarstvo finansija i socijalnog staranja proglasilo tajnim informacije u vezi hedžing aranžmana za kredit za izgradnju dionice autoputa Smokovac – Mateševo.

– Tajno, ali organizovano. Niko se za kraće vrijeme nije više nakrao. Direktno iz budžeta – naveo je Medojević na Fejsbuku.

Ovo je, kako je rekao, zaštitni znak izdajničke i lopovske Vlade.

– Izdaja, prevara, korupcija, lopovluk, šverc, dužnicko ropstvo… Nema ništa tajno u trošenju para građana Crne Gore! Svaka tajna je tanka zbog korupcije i lopovluka – napisao je Medojević.

Podsjećamo, iz Ministarstva finansija su rekli da imaju namjeru da objave kompletnu dokumentaciju o hedžing aranžmanu kredita za auto-put, ali da postoje ograničenja u ugovorima, koja u razgovorima sa bankama pokušavamo da prevaziđemo.

Oni su kazali da su detalji ovog aranžmana već objavljeni, kao i dodatno objašnjeni u Skupštini u odgovorima ministra na poslanička pitanja.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije