Connect with us

Vijesti

MILATOVIĆ: Crna Gora nema više vremena za demagogiju DPS-a

Published

on

Crna Gora nema više vremena za demagogiju Demokratske partije socijalista (DPS), kazao je ministar ekonomskog razvoja Jakov Milatović.

Podaci su tu, kako je kazao, da pokažu razliku u ekonomiji i finansijama.

On je uporedio prošlu i ovu godinu na osnovu više ekonomskih pokazatelja.

Milatović je na Tviteru reagovao na tvit gradonačelnika Podgorice Ivana Vukovića koji je, komentarišući nezadovoljstvo zaposlenih u tržnim centrima zbog epidemioloških mjera, kazao da je riječ o sumanutoj odluci Vlade, koja stiže na naplatu.

2 Comments

2 Komentara

  1. Zekovic Bobo

    18.09.2021. at 18:20

    Pa gospodine Milatovicu, podaci iz 2020 su neuporedivi sa podacima iz 2021. Iz vise razloga . Podatke iz 2020 imali ste na dlanu i tacno su mogli biti utvrdeni. Podaci iz 2021 vi kreirate sa g-dinom Spaicem, pa im se moze diviti cijeli svijet, sudeci po vasim tvitovima. Ono sto vi radite najbolje je opisala gosodja Mila Kasalica, koju ste, iako izvanrednog eksperta za ekonomiju, grubo eliminisali posto Vam je uradila ogromni posao. Gospodin Vukovic, je samo prokomentarisao cinjenice iz stampe, koje sa Vasm uporednim podacima nijeste porekli. A koliko su vase ekspertske sposobnosti najbolje govori vasa ocjena da ste zatekli “sprenu zemlju”, da b se pohvalili kako ste postigli cudesne rezultate, ne podvlaceci na rsursima koje ste zatekli u “sprzenoj zemlji”. Za Vas je blada ocjena : Nedostojan.

  2. LSCG

    19.09.2021. at 10:46

    Bolja je DPS demagogija nego cetnicka ideologija kojoj i ti pripadas.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije