Connect with us

Vijesti

PRVIH 500 LETOVA AIR MONTENEGRA: Karte kupilo više od 52.000 putnika

Published

on

Kompanija Air Montenegro je, u periodu od prvog leta 1. juna do danas, realizovala 500 letova redovnog komercijalnog saobraćaja i prodala karte za više 52.000 putnika, saopšteno je iz te avio kompanije.

Kako je navedeno, Air Montenegro je redovnim saobraćajem dovezao u Crnu Goru putnike iz Frankfurta, Istanbula, Ljubljane, Beograda i Banja Luke i time doprinio crnogorskoj ovogodišnjoj turističkoj sezoni i boljoj povezanosti.

– Put do uspostavljanja kompanije i njenog prvog leta je bio izazovan sa više aspekata, ali je svako od nas od samog starta bio fokusiran na jasan cilj, da na profesionalan način doprinese svojim znanjem i iskustvom stvaranju nove nacionalne avio kompanije koja bi bila ponos svakog građanina. Sada, nakon dva mjeseca i čak 500 letova koji su obavljeni na siguran, bezbjedan i komforan način vjerujemo da smo uspjeli da opravdamo povjerenje i ispunimo zadatak koji nam je povjeren. Radićemo na daljem razvijanju Air Montenegra u pravcu povećanja flote, broja destinacija, usluga i svega onoga što čini jednu modernu avio kompaniju – izjavio je direktor saobraćaja Air Montenegra, kapetan Nikola Vukelić.

U kompaniji kažu da su, uz 500 letova redovnog saobraćaja, realizovani broje charter letovi ka/iz Sarajeva, Ciriha, Jerevana, Kisinjeva, Tbilisija i Tel Aviva.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije