Connect with us

Vijesti

ŽIVKOVIĆ: Krivokapićeva Vlada otjerala investitore

Published

on

Danijel Živković, šef Kluba poslanika Demokratske partije socijalista, na društvenoj mreži Tviter odgovorio je na današnju izjavu predsjednika Vlade Zdravka Krivokapića

Krivokapić je kazao da je  Crna Gora finansijski i ekonomski gotovo nestala u džepovima funkcionera bivše vlasti Demokratske partije socijalista i njima bliskih ljudi.

Živković je istakao da premijer šest mjeseci nije imao budžet, da je, po sopstvenom priznanju, na najvažnije pozicije u privredi zaposlio partijske drugove da bi ga sačuvali na vlasti, te da je njegova Vlada otjerala najveće investitore, zadužila građane i dovela ih na nivo podjele bonova za hranu.

– Onaj isti premijer koji pokušava da postavi ljude u IZLJ u skladu sa potrebama biznisa svojih ukućana, našao se pozvanim da kleveće DPS, koji je od najnerazvijenije ekonomije doveo Crnu Goru na mjesto najbolje pozicionirane zemlje u regionu – napisao je Živković.

Poslanik DPS je istakao da se od Krivokapića naviklo na neozbiljnost, ali da sada već prelazi granice elementarne logike.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije