Connect with us

Magazin

AKO SLAVITE DAN ZALJUBLJENIH: Nikšićanka izrađuje originalne romantične kreacije

Published

on

Ana Vrbica je mlada mama iz Nikšića koja je svoj hobi unaprijedila u pravi posao kom je posvećena i po 20 sati dnevno. Oduvijek je bila kreativna, pa  nije ni čudo što se odlučila da spoji lijepo, korisno i svoj talenat i tako je nastao Wedding Studio Talija.

Ana Vrbica svojim kreacijama usrećuje mnoge

Ona se ne bavi samo organizacijom i dekoracijom bajkovitih vjenčanja, već i ukrašavanjem i dekoracijom dječjih rođendana sa temama  iz mašte mališana.

“Ovim poslom bavim se sedam godina, a osim zarade to je nešto što mi pruža veliko zadovoljstvo i ispunjava moju kreativnu stranu ličnosti. Volim to što sam mama, ali takođe mi prija i da imam nešto svoje i da svojim kreacijama usrećujem mnoge”, kaže Ana Vrbica.

Ana je povodom Dana zaljubljenih osmislila nevjerovatne kreativne poklone za sve one koji nisu stigli da sami naprave nešto za voljenu osobu, ili možda nisu željeli da kupe univerzalne poklone iz supermarketa i drogerija

U pitanju su različiti paketići puni pažljivo odabranih sitnica; od plišanih igrački, slatkiša do čarobnih cvjetnih dekoracija koje zaista ostavljaju bez daha.

Lijepo arnanžirano cvijeće u elegantnoj kutijii uz jednostavnu crvenu mašnu može da bude romantičan poklon i pravi izbor za ovogodišnji Dan zaljubljenih.

Ukoliko želite da obradujete partnera ili partnerku malo drugačijim darom za ovaj praznik predlažemo da posjetite anin profil na Fejsbuku ili Instagramu pod nazivom wedding_studio_talija.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije