Connect with us

Magazin

BESMISLENOST PODJELA: Tri žene u zagrljaju ispod crnogorske, hrvatske i srpske zastave

Published

on

U susret Ada Divine Awakening festivalu, prvom festivalu svjesnosti i intimnosti na ovim prostorima, koji će od 15. do 20. septembra biti održan na Adi Bojani, EXIT pokreće novu akciju, koja ukazuje na besmislenost svih vještačkih podhela u nama i oko nas. Tri žene – supruga osnivača Exita Ivana Kovačević, pokretač Tantra Spirit festivala u Hrvatskoj i koosnivač ADA festivala Dolores Antić i advokatica za prava žena u avijaciji i zvijezda novog Netflixovog programa Christina Panebianco Carmela fotografisale su se u krevetu prekrivene srpskom, hrvatskom i crnogorskom zastavom.

“Cilj Ada Divine Awakening festivala je, kako dizanje svijesti ljudi u regionu, tako i osnaživanje žena kroz oslobađanje od vjekovne krivice i potčinjenosti. U Exitu vidim snagu koja istinski može da podrži iscjeljenje tako važne teme”, izjavila je ovim povodom Dolores Antić.

“Trajni mir na Balkanu je Dušanova vizija od osnivanja Exita, koju novi festival na Adi Bojani snažno podržava. Ova fotografija pokazuje da zastave ne moraju biti samo specifičan simbol koji nas razdvaja, već da je konačno došlo vrijeme u kom će ljubav i iskreni ljudski odnos biti jači od bilo kakvih podjela i granica“, dodala je Ivana Kovačević.

“Kao borcu za prava žena u avijaciji bilo mi je prirodno da podržim dvije sjajne hrabre žene s Balkana u njihovoj misiji razbijanja vještačkih podela među ljudima“, zaključila je Christina Panebianco Carmela.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije