Connect with us

Magazin

ISTRAŽIVANJE POKAZALO: Šta se ženama najviše dopada kod muškaraca

Published

on

Ilustracija: Pixabay

Jedno istraživanje koje je sprovedeno u Njemačkoj bavilo se ljudskom privlačnošću i muškim i ženskim karakteristikama, a naučnici su dali objašnjenje zašto je muška brada posebno privlačna ženama.

Ispostavilo se da muškarci sa određenim tjelesnim karakteristikama imaju prednost, ali i da oni sa malo debljim novčanikom takođe dobro prolaze. Takođe, oni koji treniraju, oni koji su vrijedni i ljubitelji životinja, takođe su veoma privlačni u očima žena.

Međutim, sada se ponovo vraćamo na fizičke atribute i na odliku koja privlači gotovo sve žene.

Utvrđeno je da se 80% žena zaljubilo u muškarce koji imaju jaku, široku i isklesanu vilicu. Muškarci koji su imali kockastiju bradu, bili su mnogo privlačniji i žene su potpuno ludjele za njima. Žene ocjenjuju da su privlačne brade svih dužina, uz uslov da su njegovane.

Naučnici su zatim iznijeli i naučno objašnjenje, tvrdeći da jaka brada podsvjesno sugeriše ženama da je muškarac jak, snažan, zgodan i zreo i da je može zaštititi i paziti.

Muškarci koji imaju blaže crte lica i slabije brade ostavljaju utisak slabijih muškaraca, koji su plašljivi i nesigurni.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije