Povežite se sa nama

Magazin

KREĆE PROGRAM ”OPLODNJA SAD”: Postavljenje Ignjatija na čelo Operativnog tima garant povećanja nataliteta!

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Šef crnogorske filijale svetosavske sekte (SS) koja se vodi pod akronimom SPC, Jovan Mićović i ministri u odlazećoj vladi Crne Gore Jakov Milatović i Milojko Spajić dogovorili su juče formiranje Operativnog tima za povećanje nataliteta u crnogorskim opštinama sa negativnim prirodnim priraštajem!

Operativni tim će, kako saznajemo, raditi u okviru vladinog programa za povećanje nataliteta ”Oplodnja sad”, koji su osmislili ministri Spajić i Milatović.

Kako MEGAEKSLUZIVNO saznaje portal Aktuelno na čelo Operativnog tima postavljen je jedan od najiskusnijih mužijačina-ploditelja u svetosavskom političkm korpusu u Crnoj Gori – Dragan Šćepanović – alijas otac Iganjatije Oploditelj, koji je do skoro bio raspoređen u Manastiru Morača.

Mićović, Milatović, Spajić i njihovi saradnici smatraju da će pop Ignajtije najbolje sprovoditi mjere iz programa ”Oplodnja sad” čiji je cilj povećanje nataliteta.

”Natatlitet će u opštinama sa negativinim prirodnim priraštajem biti povećavan planski i to metodom  ‘direktnog bogougodnog plođenja’. Na čelu operativnog tima postavljen je otac Ignjatije kao najiskusniji službenik SPC u tim stvarima. Razmatrana su imena vladika Vasilija Kačavende i Pahomija Gačića, ali zbog nedostatka iskustva sa ženama oni su ubrzo otpali iz kombinacije”, rekao je izvor portala Aktuelno dobro upućen u ovu problematiku.

Spajić, Milatović i Mićović: Program ”Oplodnja sad” ne može da omane pored ovakve tri mužijačine

Kako navodi, u narednim danima Ignjatije i njegov tim specijalaca-ploditelja će biti zadužen za sprovođenje Milatović-Spajićevog plana za povećanje prirodnog priraštaja ”Oplodnja sad”.

”U timu Ignajtija Oploditelja će biti samo najiskusniji i oproban kadar koji se razumije u probleme prirodnog priraštaja. Osim što će mlađim genracijama govoriti o važnosti nataliteta za ozdravljenje svetosavlja, oni će praktičnim aktivnostima bogougodnog plođenja, davati pozitivan primjer mladima”, rekli su naši izvori.

Kako MEGAEKSLUZIVNO saznajemo, u Ignjatijevom timu, biće prekaljeni djelatnici sa velikim iskustvom u povećanju prirodnog priraštaja – Palamarije Jebozović, Stanislav Kresojević i Genitalije Radović (rođak pokojnog Amfilohija Radovića).

”Uz ovako renomirana imena očekujemo da će natalitet u Crnoj Gori za svega dvije godine biti udvostručen”, optimistični su naši izvori.

Kako su kazali naši dobro upućeni izvori, plodootac Ignjatije već je krenuo u aktivnu kampanju obilaska opština koje su najviše pogođene negativnim prirodnim priraštajem.

Iz priložene fotografije se može vidjeti kako šef  Operativnog tima regrutuje bogougodnu pripadnicu ženskog pola i priprema je za plođenje u cilju suzbijanja negativnog prirodnog priraštaja.

Podsjetimo, portal Aktueno pisao je juče o nesuglasicama između odlazećih ministara Spajića i Milatovića do kojih je došlo nakon što se Milatović sastao sa liderom crnogorske filijale SS Jovanom Mićovićem i predstavio mu mjere koje će Vlada u tehničkom mandatu preduzeti u cilju unaprjeđenja nataliteta.

Intimni prijatelji su se nakon žustre rasprave ipak pomirili, nakon čega je dogovoreno formiranje Operativnog tima.

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Klikni za komentar
Prijava
Notifikacija
guest
0 Komentara
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
Sponzor

Najčitanije