Connect with us

Magazin

ODLUKA: Nakon osam mjeseci Tviter ukida ovu opciju

Published

on

U nadi da će privući nove korisnike Tviter je prije osam mjeseci uveo opciju Fleets, kružiće koji se nalaze na vrhu aplikacije a u kojima su korisnici mogli da stavljaju obajve koje traju samo 24 sata, baš kao što je slučaj sa Instagram Story.

Međutim, rezultat je izostao pa je i opcija uklonjena.

Od 3. avgusta korisnici će vidjeti samo aktivne Spaces, live audio chat rooms. Neke od opcija koje su bile dostupne na Fleets, poput editovanja pri korišćenju kamere ili formatiranje u obliku teksta i stavljanje GIF stikera preko fotografija, biće dostupni kod klasičnih tvitova, piše Noizz.rs

Odluka da se napusti opcija Fleets nije samo priznanje da ovo nije zaživjelo, već i da je propao pokušaj komapnije da pokrenu ljude da češće tvituju, kao i da privuku nove korisnike.

Već godinama Tviter se muči da poveća broj novoregistrovanih korisnika kao i da navede postojeće da budu aktivniji, a ne da samo prate šta drugi pišu.

Fleets je trebalo da im pomognu u tome kao kratka forma koju je najpre plasirao Snapchat a potom dalje razvio Instagram i na njoj dobro zaradio

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije