Connect with us

Magazin

RIMEJK POZNATE SERIJE: Sjećate li se Sandokana?

Published

on

Glumca prve serije, Indijca Kabira Bedija, ova je uloga katapultirala u sam vrh Bolivuda

Originalna serija je iz 1976. i emitovana je u više od 85 zemalja. Nova verzija uskoro počinje da se snima

Glumac Kan Jaman, igraće glavnu ulogu u novoj verziji popularne italijanske TV serije “Sandokan”, a još se ne zna ko glumi Lejdi Marijanu.

Novi Sandokan: Kan Jaman / Foto: pronto.es

Radnja ovog serijala smještena je u 19. vijek, a glavni lik je gusar  koji je kao dijete izgubio svoje kraljevstvo zbog engleske invazije, a sada je vođa odmetnika. Za rimejk, koji će biti osavremenjena verzija ovog klasika, zadužena je produkcijska kuća Lux Vide, koja stoji iza serija “Mediči” i “Devils”.

Originalnog “Sandokana” 1976. godine  režirao je Italijan Serđo Solima, a glavnog glumca prve serije, Indijca Kabira Bedija, ova je uloga katapultirala u sam vrh Bolivuda.

Uz novog Sandokana biće  i glumac Luka Argentero (poznat po ulozi u hitu “Jedi, moli, voli”). On će igrati Sandokanovu desnu ruku Janeza.

Egzotične lokacije

Poznato je da bi snimanje trebalo da počne ove godine, a predviđa se da bi se mogla i emitovati već u oktobru. Lux Vide je najavio da će se dio serijala snimati u njihovim studijima u okolnii Rima, ali i na “egzotičnim međunarodnim lokacijama”, kako su napisali u svojem saopštenju.

Prvu sezonu, koja će imati osam epizoda, kompanija Lux će finansirati sama, a još uvijek nijesu odlučili na kojem će kanalu ili platformi seriju premijerno i emitovati.

Scenario pišu Alesandro Sermoneta (“Devils”) i Davide Lantieri (“The Guest”).

Kosovski geni

Inače, glumac Kan Jaman ima kosovske gene, a proslavio se brojnim ulogama u popularnim turskim sapunicama. Kan je godinama trenirao košarku, dok se posljednjih godina, uz glumu, aktivno posvetio  boksu i borilačkim vještinama.

O popularnosti glumca dovoljno govori činjenica da ga na Instagramu prati gotovo osam miliona ljudi.

 

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije