Povežite se sa nama

Magazin

SLOŽNE: Euforične misice Crne Gore, Albanije, Srbije i Kosova pokazivale velikoalbanskog dvoglavog orla; Srpkinja se izvinila i povukla sa smotre!

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Na društvenim mrežama pojavile su se fotografije srpske misice interkontinental Valentine Petrović, koja se slikala sa misicama Albanije, Crne Gore i Kosova, gdje su sve četiri djevojke pokazale albanskog dvoglavog orla.

Albanski misice, poput pojedinih pjevačica i fudbalera ne propuštaju prilike da daju svoj doprinos u promociji svoje države Albanije. Gestikuliranje dvoglavog orla postalo je propatni sadržaj velikih međunarodnih sportskih i kulturnih manifestacija sa albanskim učesnicima.

Ovog puta, albanske takmičarke imale su nesebičnu pomoć od crnogorske i srpske predstavnice.  Mlade albanske misice su pokazale i na ovom primjeru da je lobiranje Albancima u krvi, pa su očito crnogorska predstavnica Una Mugoša i njena koleginica iz Srbije Valentina Petrović potpale pod njihov uticaj i prudržile se ovom gestu, piše Borba.

Nameće se pitanje da li su Mugoša i Petrović toliko politički, istorijski i geografski nepismene ili se radi o smišljenoj provokaciji za koju one debelo plaćene, navodi portal.

Vesna de Vinča, vlasnica agencija Miss Yu, koja godinama organizuje i učestvuje Izbore za mis Srbije, oglasila se nakon što je u javnost isplivala fotografija misice koja pokazuje dvoglavog orla, simbol velike Albanije.

-Bili smo ogorčeni u kompaniji kada smo vidjeli tu objavu na internetu, fotografiju koja je zaista malo je reći diskutabilna. Odmah smo zvali Valentinu jer nas je naravno interesovalo objašnjenje i kontekst tog događaja. Valentina je skrhana, nesrećna zbog kako kaže svoje lakomislenosti, a u stvari dekoncentrisanosti, što je glavni razlog da pokaže ono što nikada ne bi pokazala. Odmah je napisala izvinjenje i objašnjenje na svom Instagramu. Predložili smo kao matična kompanija da se povuče sa ovog takmičenja prije finalne večeri koja treba da bude 31. oktobra. O svemu tome ćemo precizirati sa vlasnikom i producentom Mis Interkontinental-rekla je Vesna de Vinča.

Oglasila se i sama Valentina Petrović koja je svoj nesmotreni postupak pravdala time što su joj koleginice u euforiji namjestile ruke u obliku dvoglavog orla. Ona se izvinila srpskoj javnosti zbog toga i najavila je da će napustiti takmičenje.

-U naletu euforije povodom žurke bila sam pozvana da se fotografišem, velikom brzinom sam stala pored djevojaka i one su mi u euforičnoj brzini namjestile ruke kako da stanemo. Nisam imala nikakvu lošu namjeru, to je bio trenutak nepromišljenosti i glupa spontanost. Želim da se izvinim pripadnicima svoje nacije, narodu sa Kosova, mojoj kompaniji, porodici koji su zbunjeni zbog nastale fotografije i moje nepromišljenosti i upadanja u zamku. Ja volim i bodrim svoju državu„-između ostalog je rekla Valentina i dodala:

-Donijela sam odluku da od organizatora tražim dozvolu da napustim takmičenje i tim činom olakšam sebi pritisak koji trenutno nosim. Baš se kajem, ali prosto se sve nepromišljeno desilo-zaključuje Valentina.

Crnogorska predstavnica još uvijek se nije oglašavala povodom fotografije.

 

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
1 Komentar
Prijava
Notifikacija
guest
1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
flamantes
flamantes
26.10.2021. 23:45

Pa sve tri države u svom grbu imaju dvoglavog orla, u čemu je problem?

Sponzor

Najčitanije