Povežite se sa nama

Magazin

Supruga Nebojše Glogovca: Ja sam Crnogorka, rođena na Cetinju i to uvijek s ponosom ističem

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Veoma sam ponosna na prezime koje nosim. Ono je i odgovornost i ljubav. Ja sam inače Crnogorka, rođena na Cetinju i to uvijek s ponosom ističem, a ovdje se kamufliram naglaskom“, rekla je Milica u emisiji „Kec na jedanaest“.

Na pitanje Aleksandre Jeftanović i Boška Jakovljevića dokle se stiglo s inicijativom da ulica na Dorćolu ponese Nebojšino ime, Milica je kazala da je sigurna da će se to desiti.

„Inicijativa Jugoslovenskog dramskog pozorišta bila je da Nebojša dobije ulicu i uputili su je Gradu. Mislim da je sada u toku neka birokratska procedura, nisam upućena, ali sigurna sam da će se to dogoditi jer vjerujem da bi to ljudi voljeli…

Ja volim da odvajam njegov lik i djelo od onoga što smo bili mi, ali naravno da bih bila srećna da ćerki kažem: „Ovo je ulica koja nosi ime tvog tate“. To bi bilo lijepo.

On to zaslužuje i sigurna sam da svi mislimo da mu to i pripada. Treba da odnjegujemo bolje i trajnije vrijednosti. On je heroj i legenda, važan primjer mladim ljudima. Bio je to i ostao. Vjerujem da dobra djela žive“, rekla je Milica.

Otkrila je da od filmova u kojima je glumio najviše voli „Munje“ i „Kengura“, a od pozorišnih predstava „Hamleta“.

„Hadersfild je uloga potpuno drugačija od njega, ali toj ulozi se diviš. To je bila jedna od njegovih omiljenih uloga“, rekla je ona.

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
1 Komentar
Prijava
Notifikacija
guest
1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
smilja
smilja
01.11.2021. 19:34

Je li se ovo preporučuje za posao kod apostola?

Sponzor

Najčitanije