Connect with us

Magazin

Supruga Nebojše Glogovca: Ja sam Crnogorka, rođena na Cetinju i to uvijek s ponosom ističem

Published

on

Veoma sam ponosna na prezime koje nosim. Ono je i odgovornost i ljubav. Ja sam inače Crnogorka, rođena na Cetinju i to uvijek s ponosom ističem, a ovdje se kamufliram naglaskom“, rekla je Milica u emisiji „Kec na jedanaest“.

Na pitanje Aleksandre Jeftanović i Boška Jakovljevića dokle se stiglo s inicijativom da ulica na Dorćolu ponese Nebojšino ime, Milica je kazala da je sigurna da će se to desiti.

„Inicijativa Jugoslovenskog dramskog pozorišta bila je da Nebojša dobije ulicu i uputili su je Gradu. Mislim da je sada u toku neka birokratska procedura, nisam upućena, ali sigurna sam da će se to dogoditi jer vjerujem da bi to ljudi voljeli…

Ja volim da odvajam njegov lik i djelo od onoga što smo bili mi, ali naravno da bih bila srećna da ćerki kažem: „Ovo je ulica koja nosi ime tvog tate“. To bi bilo lijepo.

On to zaslužuje i sigurna sam da svi mislimo da mu to i pripada. Treba da odnjegujemo bolje i trajnije vrijednosti. On je heroj i legenda, važan primjer mladim ljudima. Bio je to i ostao. Vjerujem da dobra djela žive“, rekla je Milica.

Otkrila je da od filmova u kojima je glumio najviše voli „Munje“ i „Kengura“, a od pozorišnih predstava „Hamleta“.

„Hadersfild je uloga potpuno drugačija od njega, ali toj ulozi se diviš. To je bila jedna od njegovih omiljenih uloga“, rekla je ona.

1 Comment

1 Komentar

  1. smilja

    01.11.2021. at 19:34

    Je li se ovo preporučuje za posao kod apostola?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije