Connect with us

Magazin

VUČIĆ SA DŽONIJEM DEPOM: “Dame iz Predsjedništva se dotjerale kao nikad, siguran sam da je to samo zbog mene”

Published

on

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić na svom profilu na Instagramu objavio je video-snimak prijateljskog razgovora sa Džonijem Depom u Predsjedništvu Srbije

Predsjednik Srbije je uz video-snimak napisao: “Dobrodošli u Srbiju”.

Predsjednik je takođe objavio i fotografiju sa Depom uz koju je napisao: “Hvala dragi Džoni na svemu što činiš za promociju Srbije”.

Svetski poznati glumac Džoni Dep danas boravi u Beogradu.

Povod posjete holivudskog glumca srpskoj prijestonici je promocija Depovog animiranog serijala proizvedenog u Srbiji “Pafini”, u produkciji “Arhangel studija” glumca Miloša Bikovića, a kreiranog u “Jervolino studiju” (IES).

Odlikovanje za Dan državnosti Srbije

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je danas da će na Dan državnosti Srbije, 15. februara, odlikovati glumca Džonija Depa u znak zahvalnosti za poštovanje koje ukazuje Srbiji, kao i zbog brojnih projekata koji u Srbiji zapošljavaju veliki broj mladih ljudi.

Dep je u susretu sa predsjednikom rekao da je počastvovan odlukom da bude nagrađen ordenom za zasluge i da će 15. februara ponovo doći u Beograd na svečanu ceremoniju, saopštila je pres-služba predsjednika Republike.

“Biće mi velika čast da dođem u Srbiju 15. februara i prisustvujem svečanoj ceremoniji. Nastaviću da radim na promociji vaše divne zemlje”, istakao je Dep i zahvalio predsjedniku Vučiću na ukazanoj časti.

Vučić se sastao sa proslavljenim holivudskim glumcem Džonijem Depom i predstavnicima Jervolino studija (Iervolino Studios), koji borave u Beogradu povodom promocije animiranog serijala proizvedenog u Srbiji za globalnu distribuciju Puffins Impossible.

“Proizvodnja ovakvog serijala nije važna samo za Iervolino Studios i Arćangel Digital Studios, koji su partnerski iznijeli ovaj projekat, već i za srpsku kreativnu industriju, kao i za promociju naše zemlje u svijetu”, istakao je Vučić.

Serijal je kreiran u studiju za proizvodnju animiranih sadržaja Iervolino Studios Andrea Jervolina i Monike Bakardi, osnivača matične kompanije Iervolino & Lady Bacardi Entertainment (ILBE), a produkciju potpisuje Archangel Digital Studios (ADS) Miloša Bikovića, saopštila je pres-služba predsjednika.

Serijal je realizovan uz podršku Ministarstva kulture i informisanja Republike Srbije.

Predsjedniku su, pored Džonija Depa, projekat predstavili i Andrea Jervolino, Monika Bakardi i Miloš Biković.

U toku nedjelje svečano će biti otvoren i ogranak firme Jervolino studios u Beogradu.

“Srbija je jedno od najinspirativnijih tržišta na kojima ILBE posluje. Proizvodnja Puffins Impošible serijala je dokaz da imamo sposoban i posvećen tim spreman za projekte svjetskog ranga. Otvorili smo čitav sektor posvećen postprodukciji i vizuelnim efektima, te naši planovi idu dalje od proizvodnje animiranih sadržaja. Naš cilj je da Srbija postane Holivud”, rekla je Monika Bakardi, saosnivačica kompanije Iervolino and Lady Bacardi Entertainment i Iervolino Studios.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije